A
Anonymous
Misafir
Arkadaşlar gösterdiğim resimlerde 1 çift çakmaklı beslemek istiyorum 2 odalı bir yer 1. odasnda güvercinler 2. odasnda ise tavuklarım var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kelebekçi 16' Alıntı:Kardeş taklacılar için iyi deil veya oyunlu kuşlar için çünkü hani yetişkini bilmem ama yavru ilk uçmaya başladığında sokak araları dar olduğun çarpar ve yaralanır şimdi dicen ne alaka benim yavru kuşum yere düşçekti kanatlarıyla indi aşağı ama senin yer zaten kuş düştüğünde korku yapıo o anda çarpabilir anladın ....
[email protected]' Alıntı:KAPI CAMINI ÇIKARIP TEL YAPMALI..BOL HAVA ALMALI..ORAYA GÜVERCİN ALIŞMASINA ALIŞIR DAA,
BALKONLARDAKİ ÇAMAŞIRLARI KİRLETİRLER.. :haha: :slm:
felix abinin dedigine aynen katılıyorum en önemli ilaç GÜNEŞ+HAVAFeLix_' Alıntı:buraya kuş alıştırırsın, ama çok fazla uçuramazsın sadece kendine görsellik için beslersin, yani yere yem atarsın yemlenmelerini izlersin kanat çırparlar falan filan. Fakat bana göre burada sağlıklı kuş beslemen oldukça zor, mekan zemin seviyesinin altında kaldığı için nem oranı da (güneş görmediği için) oldukça fazladır ve rutubetli ortamlarda kuşlar çok çabuk hasta olurlar.