Mekan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar gösterdiğim resimlerde 1 çift çakmaklı beslemek istiyorum 2 odalı bir yer 1. odasnda güvercinler 2. odasnda ise tavuklarım var.

Ekli dosyalar

• Mer008.webp
    Mer008.webp
    108.5 KB · Görüntüleme: 1,032
  • Mer009.webp
    Mer009.webp
    120.8 KB · Görüntüleme: 1,021
  • Mer001.webp
    Mer001.webp
    100.7 KB · Görüntüleme: 1,036
  • Mer000.webp
    Mer000.webp
    122.9 KB · Görüntüleme: 1,026
Kardeş taklacılar için iyi deil veya oyunlu kuşlar için çünkü hani yetişkini bilmem ama yavru ilk uçmaya başladığında sokak araları dar olduğun çarpar ve yaralanır şimdi dicen ne alaka benim yavru kuşum yere düşçekti kanatlarıyla indi aşağı ama senin yer zaten kuş düştüğünde korku yapıo o anda çarpabilir anladın ....

Kelebekçi 16' Alıntı:
Kardeş taklacılar için iyi deil veya oyunlu kuşlar için çünkü hani yetişkini bilmem ama yavru ilk uçmaya başladığında sokak araları dar olduğun çarpar ve yaralanır şimdi dicen ne alaka benim yavru kuşum yere düşçekti kanatlarıyla indi aşağı ama senin yer zaten kuş düştüğünde korku yapıo o anda çarpabilir anladın ....

kardesıme katılıyorum ..bır ıkıncısı kuslar sureklı komsularınızın penceresıne balkonuna konacagı ıcın sıkayetler alabılırsın pısletıyor dıye...bana kalırsan besleme burda derım..

buraya kuş alıştırırsın, ama çok fazla uçuramazsın sadece kendine görsellik için beslersin, yani yere yem atarsın yemlenmelerini izlersin kanat çırparlar falan filan. Fakat bana göre burada sağlıklı kuş beslemen oldukça zor, mekan zemin seviyesinin altında kaldığı için nem oranı da (güneş görmediği için) oldukça fazladır ve rutubetli ortamlarda kuşlar çok çabuk hasta olurlar.

Abilerim Kuşdan yavru almayı planlıyorum allah nasip ederse inş. dişim geldi erkeği bekliyorum :heyo:

Abilerim sizce orda baska iyi gidermi veya bango çiftleri

oyunsuz düz uçan kuşların hepsi gider, bango, baska, posta vs.

KAPI CAMINI ÇIKARIP TEL YAPMALI..BOL HAVA ALMALI..ORAYA GÜVERCİN ALIŞMASINA ALIŞIR DAA,

BALKONLARDAKİ ÇAMAŞIRLARI KİRLETİRLER.. :haha: :slm:

[email protected]' Alıntı:
KAPI CAMINI ÇIKARIP TEL YAPMALI..BOL HAVA ALMALI..ORAYA GÜVERCİN ALIŞMASINA ALIŞIR DAA,

BALKONLARDAKİ ÇAMAŞIRLARI KİRLETİRLER.. :haha: :slm:

Kirelenen camaşır olsun abicim.Oraya 1çift baska almayı planlıyorum satan varmı veya hediye olarak vermek istiyen :evet:

FeLix_' Alıntı:
buraya kuş alıştırırsın, ama çok fazla uçuramazsın sadece kendine görsellik için beslersin, yani yere yem atarsın yemlenmelerini izlersin kanat çırparlar falan filan. Fakat bana göre burada sağlıklı kuş beslemen oldukça zor, mekan zemin seviyesinin altında kaldığı için nem oranı da (güneş görmediği için) oldukça fazladır ve rutubetli ortamlarda kuşlar çok çabuk hasta olurlar.
felix abinin dedigine aynen katılıyorum en önemli ilaç GÜNEŞ+HAVA

Geri