Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERCİMEKLE OSURAN KUŞLAR:)İSALE SON YAGSIZ MAKARNA MERCİMEK
MAKARNA VEYA ARPAŞEHRİYE YEDİR BULUTLARA ÇIKSINLAR.YÜKSELMESİNİ İSTEMİYORSAN BAYATLAMIŞ EKMEGİ KIR GÜNDE BİR SEFER AMA DİKKAT ET KÜFLÜ OLMASIN .SULARINADA 3 DAMLA ELMA SİRKESİ DAMLAT...ARADA BİRAZ PAHALI AMA MERCİMEK YEDİR HASTALIK FALAN KALMAZ..BEN BUGDAY VERMİYORUM HİÇ(KENDİMİN YEMEDİGİ HİÇBİRŞEYİ VERMEM KUŞLARIMA (BAYAT EKMEGİDE ÇORBAMDA YEDİGİME GÖRE SORUN YOK)
Re: MERCİMEKLE OSURAN KUŞLARİSALE SON YAGSIZ MAKARNA MERCİ
ANLAMADIM SİMDİ KUŞLARI YÜKSEĞE ÇLKARMAK İÇİN MERCİMEK Mİ YEDİRCEM BENİM ŞEREFSİZ ERKEK ADANALAR 1 MİNARE KADAR ÇLKIYO ÖYLE MAL GİBİ AYNI YÜKSEKTE UÇUYO KESİNLİKLE YÜKSELMİYO PARLAK ÇEKİNCE DE GÜP 1 SN DE İNİYO NE ÜMİTLERLE ALMIŞTIM ARKADAŞLAR ANLAYAN VARSA YARDIM EDİN NASIL YÜKSELCEK BUNLAR MERCİMEKLE Mİ?
makarna ve şehriye yedir mercimek at arada yükselmesi için enerji lazım BENDEDE BİR ADANA VAR SİNEKTEN NOKTADAN İNMİYOR yani arpaşehriye VE MAKARNAYLA..ARPAŞEHRİYE daha kolay paketi marketlerde 0.60 krş
Bilgi paylaşımına eyvallah sağolun da başlık açmadan ileti yazmadan önce keşke bir de forum konularını okusanız...
------------------------------------------------------------ http://www.kuscular.org/page.php?p=forum-kurallari
BENCE FAYDALI BİLİNMESİ GEREKEN BİR KAÇ BİLGİYİ PAYLASTIM EVET OSURUYOR KUŞLAR MERCİMEK ÇOK YERLERSE SAGLIKLI OLSUNLARDA OSURSUNLAR ÇOK AMA ÇOK KOKULU OLSUN GÜBRELERİ AMA YETERKİ SAGLIKLI BETON GİBİ OLSUNLAR...ÇOK TARIM İLAÇLI UCUZ BUGDAY YEDİRMESİN KUŞ SEVDALILARI BUGDAYA AYNI FİYATTA ÇOK ALTERNATİF VAR...NERDE O (25) SENE ONCEKİ BUGDAYLAR....BAKIYORUM EN KALİTESİZ BUGDAYLAR GÜVERCİN BESLENMESİ İÇİN SATILIYOR YAZIK...
KEMALETTİN BEY SAYGILARIMI SUNUYORUM SİZİ BENCE ÇOK İNCE DÜŞÜNÜYORSUNUZ AMA GENEDE SAYGILIYIM VE HİÇBİR ZAMANDA SAYGISIZLIK YAPMA BÜYÜKLERİME YAZIYI BİR KERE DAHA OKUYUN YANLIŞ BİRŞEY OLMADIGINI SİZDE GÖRECEKSİNİZ GAZ ÇIKARTMA OLAYINA GELİNCE OLMAYAN BİRŞEYİ NEDEN YAZAYIM YADA OLAN GERÇEKLEŞEN BİR DURUM NEDEN KABA OLSUN ..BU GERCEK GÖZLEMLEDİGİM BİR DURUM ..HAYATIN GERCEKLERİ İNSAN YADA CANLILAR(HAYVANLARIMIZ OLSUN)KABA DEGİLDİR ÇÜNKÜ GERÇEKLER KABA DEGİLDİR...SAYGILARIMLA...EGER GÖZLEMLEDİGİM BAŞKA ŞEYLERDE OLURSA BURADAKİ BENİ ANLAYAN ARKADAŞLARIMLA TEKRAR PAYLAŞACAGIM..O ZAMAN BURANIN NE KIYMETİ VAR BURADA BİLGİLERİMİZİ GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞIYOR BİRŞEYLER ÖGRENİYORUZ BENDE ÇOK ŞEY ÖGRENDİM BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMDAN... MODERATÖRLERİMİZİ UYARARAK BASKILAMAYA ÇALIŞMAK ETİK DEGİL UYGUN GÖRMEZLERSE ONLAR NASIL DAVRANACAGINI İYİ BİLİRLER...
selamlar.moderatörlere baskı yapmak niyetim yok.moderatörler bu siteye layık görüyorlarsa bu yazılar kalabilir.bence sakıncası yok.fakat bazı kelimeleri kullanırken daha uygun eş anlamlılarını kullanmak gerekir.sizin inceliğinizden nezaketinizden kuşkum yok.yazdığınız cevap nazik bir insan olduğunuzu gösteriyor.unutmayalım ki bu siteyi yüzlerce insan ziyaret ediyor.ben o niyetle söyledim.yoksa moderatörlere baskı yapmak yetkim yok.sadece bu tür yazışmalar daha fazla kişiye ulaşmadan silinmeli bence.diğer arkadaş ta kendi kuşuyla ilgili abes laflar etmiş.yani bunlar gerçekten yakışmıyor.
selamlar.esas konuya gelecek olursak güvercinlere verilecek besinler de öyle uzağa gitmeye gerek yok.sitenin güvercin besleme başlıklı konularında gerekli bilgiler zaten verilmiş. ersan beyin buğdaylar konusunda eleştirisine katılıyorum birçok yönden.evet piyasadaki buğdaylar kalite yönünden pek iyi değil.bu yüzden markalı yemleri önerebilirim.site kuralları na riayet etme amacıyla marka ismi veremiyorum.güvercin yemleme tabii ayrıntılı bir konu.öyle basite alınacak birşey değil.kuşun cinsine göre örneğin performans ırkı veya kostüm kuşu süs kuşu olup olmaması.mevsimin yaz kış olup olmaması.dönemin tüy dökme dönemi olup olmamasına bağlı olarak değişebilir.dönemine göre karma yem verilmesine taraftarım.sadece buğday veya sadece başka bir yem verilmesi sağlıklı olmaz.en iyisi sitede yemleme konusunda yazılanları dikkate almak.
selamlar.sataşma mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum.fakat şunu derim herzaman.karşındakine saygı duy ki karşındakide sana saygı duysun.ne dersen de arkadaş ben karışmam bundan sonra.gaz çıkarma de osurma de .dışkılamaya sıçma de.çiftleşmeye s.....me de.beni ilgilendirmez bundan sonra.dışkılamaya s...ma de.dışkıya b....k de.seviyeyi düşürün bu site buna göz yumarsa bende girmem bir daha olur biter.ne haliniz varsa görün.çokda umurum da sanki.
KEMALETTİN BEY siteye girersin neden böyle bir çıkış yapıyorsun sevgili abicigim herkezin bir tarzı var kuşçu dostlar çok geniş katagoriden insanlardan olusmuştur kuyumcu iş adamı zengininden işciye hatta işsiz bir çok insan bu güzelliklere(kuşlarımıza gönül vermiştir yani sende biliyorsunki burada bulunan arkadaşlarda bu insanlardandır ben ve sende dahil(her çeşit özgür insan)zaten özgür bir ruhu olmayan insanın kuşla çok nadir işi olur sende biliyorsun bak sendeözgürsünki bastın kalayı gidiyorum diyip kestin attin ee bu kuşçunun ruhundandır bak biz sana abi diyoruz saygımız sonsuz sende fazla gaza maza takılma boşver bırak yazsın insanlar bu siteye giren 100 kişiden 95 i kuş pazarından geçmiş insanlardır her kültürden insanımızın bulundugu pazarlarımız....ne sen sinirlen nede bu sitedeki insanlar bu yazıları okudugunda içlerinden KEMALETTİN ABİDE çok ince düşünüyor degip ses çıkartmasın seviyeli ve rahat KONUŞAN ARKADAŞLARIMIDA SAYGIYLA SLM LIYORUM KUŞÇU ÖZGÜR RUHLU DOSTLAR.....