mehmet tali
Üye
- Ad Soyad
- mehmet tali
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadaşlar dişi taklacı arıyorum satmak isteyen varsa uygun fiyatta anlaşabiliriz (not:aydın da olanlar)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek dişide verebilirimkomando09' Alıntı:selam kardeş ben aydın didimde bulunuyorum elimde satılık 4 adet taklacı var eğer düşünürsen,uygun fiyata vercem..görüşürüz aeo
slm ben ist dan serkan elimde takım limon var 6 saat garanti uçuş çatıya her daldığında 50 metreden aşağı çıkmaması garanti her çıkışta 30 35 taklaa istersen 1500 lirakomando09' Alıntı:Tek dişide verebilirimkomando09' Alıntı:selam kardeş ben aydın didimde bulunuyorum elimde satılık 4 adet taklacı var eğer düşünürsen,uygun fiyata vercem..görüşürüz aeo
vede 1 çift bal yarış birincisidirr yumurtasınıda satabilirimkomando09' Alıntı:Tek dişide verebilirimkomando09' Alıntı:selam kardeş ben aydın didimde bulunuyorum elimde satılık 4 adet taklacı var eğer düşünürsen,uygun fiyata vercem..görüşürüz aeo
snaker' Alıntı:vede 1 çift bal yarış birincisidirr yumurtasınıda satabilirimkomando09' Alıntı:Tek dişide verebilirimkomando09' Alıntı:selam kardeş ben aydın didimde bulunuyorum elimde satılık 4 adet taklacı var eğer düşünürsen,uygun fiyata vercem..görüşürüz aeo
bak kardeş gerçek alıcıysan anlaşırız yukarıda allah var okadar adilik yapacak biriside değilim alaha şükür şuan kuşlarımı atölyemde besliyorum sadece yumurta almak için bakırköyde de bir büyüğümle beraber uçurduğumuz yer var görmek istersen gelir görürsünde şimdilik selametle yumurtanın ne oldunu nerden bileceğim deiğine gelelim madem öyle kuşlar yeme düşünce resmini yollarım ozaman alırsın yumurtalar her seferinde ana babanın aynısı çıkıyor123_123' Alıntı:snaker' Alıntı:vede 1 çift bal yarış birincisidirr yumurtasınıda satabilirimkomando09' Alıntı:Tek dişide verebilirimkomando09' Alıntı:selam kardeş ben aydın didimde bulunuyorum elimde satılık 4 adet taklacı var eğer düşünürsen,uygun fiyata vercem..görüşürüz aeo
kardeş 1.aydına nasıl göndercen
2.yumurtanın hangi kuşun olduğunu nasıl bilcem
3.kaç para isticen
bu arada elimde dişi bir basık tepe oyunlu kuşum var istersen 100 tl ye veririm 4 saat garantisi var hediye gelmişti takım erkek öldü yumurta garantisi veremem buraya resmini koyayım yinedesnaker' Alıntı:bak kardeş gerçek alıcıysan anlaşırız yukarıda allah var okadar adilik yapacak biriside değilim alaha şükür şuan kuşlarımı atölyemde besliyorum sadece yumurta almak için bakırköyde de bir büyüğümle beraber uçurduğumuz yer var görmek istersen gelir görürsünde şimdilik selametle yumurtanın ne oldunu nerden bileceğim deiğine gelelim madem öyle kuşlar yeme düşünce resmini yollarım ozaman alırsın yumurtalar her seferinde ana babanın aynısı çıkıyor123_123' Alıntı:snaker' Alıntı:vede 1 çift bal yarış birincisidirr yumurtasınıda satabilirimkomando09' Alıntı:Tek dişide verebilirimkomando09' Alıntı:selam kardeş ben aydın didimde bulunuyorum elimde satılık 4 adet taklacı var eğer düşünürsen,uygun fiyata vercem..görüşürüz aeo
kardeş 1.aydına nasıl göndercen
2.yumurtanın hangi kuşun olduğunu nasıl bilcem
3.kaç para isticen
mehmet tali' Alıntı:msn adresin ne? bnm [email protected] ekle konuşalım
komando09' Alıntı:mehmet tali' Alıntı:msn adresin ne? bnm [email protected] ekle konuşalım
kardeş ben ekledim seni ama hiç online olmuyosun,Benim msn: [email protected]