Merhaba Arkadaşlar Ben Tokat Zile'den Maliyeci Ahmet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maliyeciahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet Erkol
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Selamın Aleyküm,

Merhaba Arkadaşlar.. Ben Tokat ili Zile kazasından Maliyeci Ahmet, çocukluğumda mahalledeki abilerimizin vesilesi ile tanıştığım güvercin merakımı yıllardır severek ve istekle devam ettirmekteyim. Sadece İstanbulda yaşadığım bir süre ara verdiğim yetiştiriciliğime Memleketim Tokat'a döndüğümden berri 10 yıldır heyecanla devam etmekteyim.
Zaman zaman oyun kuşu ve özellikle Sivas ırkı kuşlar beslediğim zamanlarda oldu ve şimdi hem rengine hemde görüntüsüne ve güzelliğine değer verdiğim için Miski besleyerek devam etmekteyim...

Memurluk görevime memleketim olan Zile'de devam etmekte ve kuşlarımıda çevrem tarafından örnek kümes olarak gösterilen evimin bahçesinde kendi emeklerimle yaptığım kümesimde beslemeteyim...

Bu sohbeti ve ortamı güzel site vesilesi ile sizlerle tanışmaktan mutluluk duymaktayım...

Hepinize şimdiden hayırlı baryamlar...

Zileli Maliyeci Ahmet ERKOL...

Kuşlarımdan Evimden ve kümesimden görüntülerle devam edelim...

g_r_nt_020.jpg

pic_0003.jpg

pic_0129.jpg

merhaba ahmet abı sıtemıze hos geldınız sızın gıbı degerlı bır abımızı aramızda gormek cok guzel yıllardır bu işe gönul wermişsiniz ve kümesten bellıkı gercekten güzel emek wermişssiniz ben adıyamanlı hasan sızınle tanıstıgıma memnun oldum dılerım ılerde guzel arkadaslıklar ve guzel ınsanlarla tanısmak nasıp olur sıtemızde paylaşiminizdan dolay ı tesekkurler

Selamlar Ahmet Bey,

Sitemizde gönül verdiğiniz güvercinleriniz ve genel güvercin konularında kalıcı ve güzel paylaşımlar dilerim. Sizin ve ailenizin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Merhabalar Ahmet Bey.
Aramıza hoşgeldiniz. Umarım keyifli zaman geçirirsiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selam Ahmet Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

selam arkadaslar bende zileden kuscu hayrettin giydir ali tanirasaniz benide hatirlarsiniz uzun yillardir almanyada yasamaktayim 43 yasindayim 3 yila yakin zile ve almanyada kus beslemekteyim burdan zileli bütün kusculara selam kahveci kuscu giydir aliye ve duran samura selamlarimi iletirseniz sevinirim saygilarla

Geri