merhaba arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan_emiroğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
İlgi Alanı
Seçiniz
sitede daha yaniyim fakat sitenin dizaynı ve konular çok güzel.ben saka ve flurya ile ilgileniyorum.güvercinlerle de alakalıyım fakat fazla bilgim yok.hepinize selamlar.

Kaan Bey aramıza hoş geldiniz.Saka ve floryalara ilgisi olan bir abimizin sitemizde yer alması açıkça kanarya ve saklara ilgi duyan biri olarak beni memnun etti.Bende güvercinlerin yanı sıra kanarya beslemekteyim.Geçen yıla kadar saka yetiştiriciliğide yaptım,ancak şu anda sadece kanarya beslemekteyim.İlgili bölümümüzde bu kuşlar la ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz,saygılarımla,esen kalın.

hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.bende sitenizde kendimce doğruluğuna inandığım bilgileri sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım...

Selamlar.
Kaan bey Bu güzel topluluğa hoşgeldiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

kaan bey aramıza hoşgeldiniz.

aramıza hoşgeldiniz kaan bey bu sitede bulunmaktan çok zevk duyacaksınız

Selamlar

Güvercin çatısı altına hoşgeldiniz..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

SELAM KAAN BEY ARAMIZA HOŞGELDİNİZ BAŞARILARINIZIN VE PAYLAŞIMLARINIZIN DEVAMI VE BOLLUĞU DİLEĞİYLE SAYGILARIMLA.

kaan_emiroğlu' Alıntı:
sitede daha yaniyim fakat sitenin dizaynı ve konular çok güzel.ben saka ve flurya ile ilgileniyorum.güvercinlerle de alakalıyım fakat fazla bilgim yok.hepinize selamlar.

KUŞSEVERLER SİTESİNE HOŞ GELİNİZ .
NEŞELİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM.
AHMET ESMEK

sizi burda görmek sevindiriçi bir kaç tane kuş resimlerinizden koyarsanız. sevinirim. florya ötüçü bir kuştu sanırım renkleri nasıl?

slm kaan bey aramıza hos geldınız ılerkı gunlerde paylaşimlarınızı beklıyoruz her hangı bır sıkıntıda güvercın konusunda ılgılı bölüme yazdıgınızda emınım cevabını alacaksınız degerlı arkadaslarımız ve ben sıze bılgılerımızı eksıksız aktaracagımızdan emın olabılırsınız

saygılar

SELAMUN ALEYKÜM HEPİNİZE MERHABA BEN ESESTEN CENGİZ BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE TAKLACILAR KONUSUNDA BİLDİKLERİMİ VE TAKILDIĞIM KONULARI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERİM HEPİNİZ ALLAHA FEMANET OLUN HOŞÇAKALIN SAĞLICAKLA

ESES CENGİZ

a.s cengiz abi aramıza hoşgeldin mutlaka bilgi alışverişimiz olacak allah razı olsun

Geri