merhaba arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tezcan35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

tezcan35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa tezcan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
bango beslemeye yeni başladım inşallah sitede teçrübe kazanıcağıma inanıyorum izmirde çok az sayıda bango besliyen var
yardımlarınızı bekliyorum herkese selamlar

Aramıza hoşgeldin. Elimizden gelen birşey olursa bango beslemesek de yardımcı oluruz yeter ki sen önce sorununla ilgili arama yap forumda, bulamazsan yeni konu aç. Çünkü açtığın konuya cevap alamadan konu silinebilir.

memnun oldum aper çok saol:)

tezcan35' Alıntı:
memnun oldum aper çok saol:)

alger yazmaya çalıştın ama yazma boşver, adım Hakan herkesin nick inin altında ismi de yazıyor.

.

yeniyim olacak okadar yavaştan çözcez

Mustafa usta,
Hoşgeldin, Sefa geldin .

besle besle de bango nun orjinali ve fındık gagalı olanları vardır, beslerken bunlara dikkat et :) sonra orjinal bangolarım diyerek fındık gagaların resmini koyarsan kıh kıh kıh diye gülerler :)

FeLix_' Alıntı:
besle besle de bango nun orjinali ve fındık gagalı olanları vardır, beslerken bunlara dikkat et :) sonra orjinal bangolarım diyerek fındık gagaların resmini koyarsan kıh kıh kıh diye gülerler :)

:D Bango enteresan bir kuş. Görünümü benim pek hoşuma gitmiyor çok komik görünüyorlar.

benim uçuşları hoşuma gidiyor o yüzden elimde tutuyorum :) ama yavru alma vs. konuları çoook dertli, çok narin ve küçük kuşlar, miski ile yan yana koyunca, miski minibüs gibi, bango da BİS araba gibi kalıyor:) he bir de çok kırılganlar, mesela 2 mardin yemliğe gidiyor yem yerken gagalaşıyorlar, ama ikisi de yemini yiyor bir şekilde, ama bir bango ile bir mardin aynı anda yemliğe yönelsinler, bi mardin çıkıpta buna bir gaga hamlesi yapsın, küsüyor, yuvasına dönüyor yemiyor yem falan, daha sonra gelip yiyor, tam kırılganlar yani :))

FeLix_' Alıntı:
benim uçuşları hoşuma gidiyor o yüzden elimde tutuyorum :) ama yavru alma vs. konuları çoook dertli, çok narin ve küçük kuşlar, miski ile yan yana koyunca, miski minibüs gibi, bango da BİS araba gibi kalıyor:) he bir de çok kırılganlar, mesela 2 mardin yemliğe gidiyor yem yerken gagalaşıyorlar, ama ikisi de yemini yiyor bir şekilde, ama bir bango ile bir mardin aynı anda yemliğe yönelsinler, bi mardin çıkıpta buna bir gaga hamlesi yapsın, küsüyor, yuvasına dönüyor yemiyor yem falan, daha sonra gelip yiyor, tam kırılganlar yani :))

Ahahahaha trip yapıyor bir de yem yiyemediği için. O kadar küçüklerse benim Kürenk lerin yanına koysam demek ki gemi ile kayık arasındaki fark gibi olacak. :D

aynen öyle :)) avare yakalarken (kaçak kuş) çok işime yarıyorlar, düz uçuşlar yapabildiklerinden, gelen avare ne olur bilinmiyor malum, posta da olur kelebek te, bursa oynarı da, bu avarelere taklacı kaldırınca, kümese indirmek zor oluyor, taklacı fişeklemeye başlayıp, takla atarken çatırtıyı patlatınca avare kuşlar kaçıyorlar, ama bu bangolar fıy fıy fıy hiç rahatsız etmiyorlar, avare hoop kümesin önünde, sahibi de çıkmazsa avarenin, tamam işte o haftanın yem parası çıkıyor :)))

salilihli com da sarı kanat şampiyon kuşlar bende mesut abi fotolarını en kısa zamanda yüklerim seninde hoşuna gider inşallah

312271_291934340818934_1918553680_n.jpg

Merhaba,öncelikle siteye hoşgeldin :slm: bende İzmir'de dönek ırkı güvercin yetiştiriyorum fakat izmirde bango beslenmemesi konusunda yanılıyorsun gibime geliyor gittiğim her dönekçinin kümesinde mutlaka 1 çift bango (: olur bende kuşçuluğa bango ve sayayla başladım iyi bir sezon geçirmen dileğiyle Saygılar.

mrb sencer kardeş bende enice biz izmirlilerin tabiri (mısıri) besliyorum salmada bakıyorım ortalama 10 senede saya baktım hala var tanıştığıma memnun oldum kardeş

Bende tanıstığımıza memnun oldum çeşitli tecrübelerimizle inşallah birbirimizi faydalarımız olur Siteye tekrardan hoşgeldin (:

bu ne bangomu bu? bu macaristanda ganzel denilen bi cins kısaca bango değildir

Benim bir fikrim yok ne olduğuna dair ama çok komik koy masaya koy koy izle :D

japon tahminim foto koymayı denemek için koydum alıştırma anlıcanız

Geri