Merhaba.Baska Hakkında Bilgilere İhtiyacım Var!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan realgeldi1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

realgeldi1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre avatar
Meslek
Bilişim Teklonoji Uzmanı
İlgi Alanı
Diğer
ÖnceLikle Merhaba.
Güvercin Hayatına Yeni Başladım Kümesimde 30 Tane Güvercinim Var Çoğunluklada Baska Var.
Baskalar Hakkında PEK fAZLA Bilgim Yok O Yüzden Sizlerden Yardım Ve Dikkat Edilcek Bilgiler Bekliyorum...
Güvercin Yaşamına Başlıyalı 1 Ay oLdu Sizlerden Bilgi Almak İsdiyorum...

ŞİMDİ'DEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM!

Aramıza hoş geldiniz Öncelikle ben bildiğim kadarını anlatayım Öncelikle

Baska kuşları filo şeklinde yani birlikte uçarlar arada bi pike yaparlar Yani sağlı sollu dalışlar yapabilirler
Yeni başlayanların en tercih ettiği ırktır Çünkü çabuk alışır ve ucuzdur genelde. Aynı zamanda sevecen ve munzurdur
iyi Yavru Bakarlar Kaliteli baska beslemek istiyorsanız. alt ve üst kapalı olmasına dikkat edin yani kuşun kuyrukları ve başı çizgi şeklinde beyaz (kesme) olsun vücudunun diğer her yeri aynı olması gerekiyor. ayaklarının üst kısımlarında tozluk (kısa tüğ) olmaması gerekir. bu kadarı aklıma geldi şimdilik diğer arkadaşlar eksiğim varsa tamamlamaya çalışırlar umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet baskalar da küme kırıp ucarlar ve yerlerine cok sagdıktırlar kolay kolay kacmazlar ve güzel yavru bakarlar baskalarda tozluk yada paca olmaz bu arada kafaları ne kadar yuvarlar olursa o kadar iyi olur gagaları ne kadar kısa iyi daha iyi olur sadece fakası beyaz olmak şartıyla başka hic bir yerinde beyazlık olmıycaz sazlık olmıycak vücudu kanatları kuyrukları sim siyah olucak benden şimdilik bu kadar msn adresini verirsen aklıma geldikce ordan yardımcı olurum :unlem: :unlem:

realgeldi1' Alıntı:
ÖnceLikle Merhaba.
Güvercin Hayatına Yeni Başladım Kümesimde 30 Tane Güvercinim Var Çoğunluklada Baska Var.
Baskalar Hakkında PEK fAZLA Bilgim Yok O Yüzden Sizlerden Yardım Ve Dikkat Edilcek Bilgiler Bekliyorum...

mrb hoşgeldin ben asıl bangocuyum bango besliyorum fakat kümeslerimde baskada var iki resim koydum benim sayfama bakarsan iyi olur sarı baskam kırıktır kara baskam öz dür zaten diğer bilgileri arkadaşlar veriyor hepside saygı değer arkadaşlar her konuda yardımcı oluyorlar bende yeniyim burda banada yardımcı oldular hepsine ve site yöneticilerine teşekkür ederim saygılar

realgeldi1' Alıntı:
ÖnceLikle Merhaba.

Öncelikle hg. aramıza, yazı şeklinizi değiştirin, buyuk font harf ve renkli yazı kurallara aykırı, baska bölümüne bakarsanız ,baska kuşunu daha iyi tanırsınız, kostumlu besleyeceğim derseniz, kuşun renk tonu, parlaklığı ,baş kesmesi ,ne kadar duzgunse okadar o kuş değerlidir.Ucum olarak farlılık göstermesler, dalıcı bir ırktır.Küme halinde ucmayı severler.

ÖnceLikle Merhaba.

S.a

Aramıza hoşgeldin. Baskalar hakkında gerekenleri arkadaşlar sağolsunlar söyledi zaten bişey eklemeye gerek yok. Yanlız arasına başka kuş katma sadece baska besle kırılmasın ırklar. Buna dikkat etmen yeterli. Sağlıklı yavrular alman ve uçurman dileğiyle.

BilgiLeriniz İçin Çok Teşekkürler...Birde Sizlere bişey daha sorucakdım.Ben Kuşlarımı salıyorum en az 2 tane falan ama başka yerlere gidip sonra 1-2 saat sonra geliyorlar veyatta karşıki çatıya konuyorlar.Bende Balkonda besliyorumda...

MSN ADRESİM:[email protected]

Bende Bakkonda besledim işin Çok zor dostum Kuşların uzaklaşmaması için aç bırakacaksın günde 1 eğün topluca ver akşam kapatırken kümesi ver. Kuşlar aç olunca yerinden uzaklaşmazlar yerde 2 veya 3 tane kuş bırak onlarda aç olsun onlara yem attığında dama kalkan kuşlar onları görüp hemen balkona iniş yaparlar 1 hafta böyle alıştır daha sonra uzun bi sırığın ucuna siyah bi poşet bağla sığın poşetli kısmını kuşların olduğu kısma doğru uzat sopayı salla yükselmelerini sağla ama aç olmaları lazım iyice yükselt sonra 5-6 tane Kuşu Her zaman Kondukları bi dama at ordan 2 metre falan kalkacakları şekilde dürt yani fazla kaba davranmadan dama attığın Kuşlar renkli kuş olmasına dikkat et kırmızı beyaz,beyaz,sarı vs renkler yüksekteki kuşların dikkatini daha iyi çekebilmek için. Daha sonra kuşlar indiğinde balkonda bulunan bikaç kuşa yem at damdaki kuşlardan biri kendini balkona attığı anda hepsi iniş Yapar daha ayrıntılı bi şekilde anlatamazdım kardeş bunları uygula sonuç alırsın.

Geri