merhaba ben kuzeyli aranıza katılalı biraz oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuzeyli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kuzeyli

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet esmek
Meslek
turizm işletmeci
İlgi Alanı
merhaba arkadaslar
aranıza yeni katıldım aslen ankaralıyım 44 yasındayım evliyim. 23 yıldır marmaris içmelerde yaşıyorum bende kendimi bildim bileli kuslarla ilgileniyorum ilk cocukluk yıllarında taklacı güvercinlerle baslayıp daha sonra süs tavukculuguyla devam ettim simdi ise marmaris hisarönü koyunde oturuyorum su anda beslediğim guvercinler demkes cinsi bunun yanında besleyemediğim ama ilgi duydugum süs güvercinleri var bu siteyi hazırlayan ve emegi gecen herkese tesekkur ederim . :buyrun:

Re: merhaba ben kuzeyli aranıza yeni katıldım

hoş geldiniz. selamlar. paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Aramıza hoş geldiniz değerli üyemiz.Ne mutlu bizlere ki sizin gibi uzun yıllar güvercin yetiştirmiş bir büyüğümüzün bizlerin arasında bulunması.Demkeş besliyormuşsunuz,bir zamanlar bende demkeş ırkı güvercinler beslemiştim.Ancak kümesimin yerde yani bahçede bulunması ve ne yazıkki demkeşlerin fazla uçamamalarından dolayı,kedilerden yana çok zaiyatım olmuştu.Demkeşlerin bende bıraktığı en büyük hayranlık,iri yapıları ve ötüşleridir.Kısa zamanda demkeşlerinizin görüntülerini bizlerle paylaşmanız dileğiyle, esen kalın.

Merhabalar hoşgeldiniz ..İyi paylaşımlar dileklerimle...

aramıza HOŞGELDİNİZ.demeş cinsini bende bir zamanlar beslemiştim.görünüm bakımından çok güzel kuşlar.umarım beslemek istediğiniz o süs kuşlarını beslersiniz.

gökhan @k' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz değerli üyemiz.Ne mutlu bizlere ki sizin gibi uzun yıllar güvercin yetiştirmiş bir büyüğümüzün bizlerin arasında bulunması.Demkeş besliyormuşsunuz,bir zamanlar bende demkeş ırkı güvercinler beslemiştim.Ancak kümesimin yerde yani bahçede bulunması ve ne yazıkki demkeşlerin fazla uçamamalarından dolayı,kedilerden yana çok zaiyatım olmuştu.Demkeşlerin bende bıraktığı en büyük hayranlık,iri yapıları ve ötüşleridir.Kısa zamanda demkeşlerinizin görüntülerini bizlerle paylaşmanız dileğiyle, esen kalın.

sağolun arkadaşlar hoşgeldiniz demişsiniz
gökhan kedi ve avcı kuşlar bütün güvercin besleyenlerin sorunu !
kediler için ben kendime göre bir çözüm geliştirdim yüksek tel örgüyle çevirdim bahçemin etrafını ve içeride kuşlarımla sıkı dost olan şeker isminde bir köpeğim var kuşlar bahçeye çıktıklarında şekerde onları yanlız bırakmıyor
ama şunuda unutmatalım ki avcı kuşlar ve kediler doğanın dengesi onlarsız da olmaz .

kuzeyli' Alıntı:
sağolun arkadaşlar hoşgeldiniz demişsiniz
gökhan kedi ve avcı kuşlar bütün güvercin besleyenlerin sorunu !
kediler için ben kendime göre bir çözüm geliştirdim yüksek tel örgüyle çevirdim bahçemin etrafını ve içeride kuşlarımla sıkı dost olan şeker isminde bir köpeğim var kuşlar bahçeye çıktıklarında şekerde onları yanlız bırakmıyor
ama şunuda unutmatalım ki avcı kuşlar ve kediler doğanın dengesi onlarsız da olmaz .

çok doğru noktaya parmak basmışsınız.güvercinleri korumak adı altında kedi ve avcı kuşları (şahin,atmaca gibi) öldüren yetiştiricilerimiz var.aslında kötü bi niyetleri yok tek amaçları bizim için önemli olan kuşlarımızı korumak.ama bu yaptıklarımız doğanın dengesini bozuyor.bu hobimizi böyle şahin-atmacalı ve kedili kabul etmeliyiz.ugülü seven dikenine katlanırmış dimi :)

kuzeyli' Alıntı:
çok doğru noktaya parmak basmışsınız.güvercinleri korumak adı altında kedi ve avcı kuşları (şahin,atmaca gibi) öldüren yetiştiricilerimiz var.aslında kötü bi niyetleri yok tek amaçları bizim için önemli olan kuşlarımızı korumak.ama bu yaptıklarımız doğanın dengesini bozuyor.bu hobimizi böyle şahin-atmacalı ve kedili kabul etmeliyiz.ugülü seven dikenine katlanırmış dimi :)

doğanın dengesi konusunda aynı görüşte olduğumuza sevindim birçok hayvan dostu olduğunu biliyorum ve bu sevginin ağırlık noktaları kişilere göre değişir ama diğer hayvanların yaşam haklarınada saygı göstermeliyiz diye düşünüyorum ve ekteki resimde güvercin dostu benim akıl küpü şeker kızım kedilerin korkulu rüyası ama sadece gürültüsüyle icraata gelince bir numarası yok böylesi daha iyi
bahçede kuş besleyenlere tavsiye ederim.
kuzeyli

evet kediler için kesin çözüm ve hiçbir hayvan zarar görmemiş oluyor.

merhaba sıtemıze hos geldiniz şimdiden basarılar dılerız dılerım guzel arkadaslıklar ve dostluklar kurarsınız paylaşimlarınızi bekliyoruz

saygılar

BENDE KUZEY EGE MEMNUN OLDUM SÜS TAVUKLARINA BEN DE COK MERAKLIYIM FAKAT BİZİM BURALARDA EDİNMEK COK ZOR

kuzeyli abi merhaba aramıza hoşgeldin.fotojenik kuşlarının fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz.saygılar.ÖMÜR DENİZ.

Geri