MERHABA DOSTLAR BEN İSTANBULDAN KRAL KAYSERİLİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kıral kayserili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
seyit korkmaz
Meslek
kamu
İlgi Alanı
Arkadaşlar bu kuş sevdası bir başka gerçekten başka zararlı şeylerle vakit öldürmektense kuşlarla ve havanları sevmekle zaman keçirmek benim hobim.

Hoşgeldiniz. Umarım hoş vakit geçirirsiniz.

Aramıza hoşgeldiniz; Burada güzel paylaşımlarda bulunmanız ve hoşça vakit geçirmeniz dileği ile .. selamlar.ŞEREF

kıral kayserili' Alıntı:
Arkadaşlar bu kuş sevdası bir başka gerçekten başka zararlı şeylerle vakit öldürmektense kuşlarla ve havanları sevmekle zaman keçirmek benim hobim.

Aramıza hoş geldiniz. Bende Kayseriliyim İstanbul/ Esenlerde oturuyorum...Kayserinin neresindensiniz?

...........SİNAN ÖZTEKİN............

polllat' Alıntı:
kıral kayserili' Alıntı:

Aramıza hoş geldiniz. Bende Kayseriliyim İstanbul/ Esenlerde oturuyorum...Kayserinin neresindensiniz?

...........SİNAN ÖZTEKİN............
slm sinan kardeş kayserinin tomarza ilçesindenim koçcağız köyü ist.ümraniyede oturuyorum.

şeref' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz; Burada güzel paylaşımlarda bulunmanız ve hoşça vakit geçirmeniz dileği ile .. selamlar.ŞEREF
TEŞEKKÜRLER ŞEREF KARDEŞ BENDE SİZLERLE HOŞ VAKİTV GEÇİRMEK İSTERİM ALLAHA EMANET OLUN :slm:

TEŞEKKÜR EDERİM MUSTAFA ATAY KARDEŞİM SEN KAYSERİNİN NERESİNDENSİN.

aramıza hoş geldin kardeşim bizde istanbul dan gazi osman paşadan iiyi sohbetler

Geri