merhaba posta güvercini ile ilgili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

emocan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah tektepe
Meslek
bakkal
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşımın eline 2 adet posta güvercini geçti birinin ayağında metal marka var ve şu ibare yazmakta FVF IF 93 DİĞER postada ise Siyah yarış markası var ve ondada BRICON 3000 + yazmakta bunların ne anlama geldiğini bilen var sa yardımcı olursa sevinirm.

Genelde markalar da kucun dogum tarıhı Hangı ulkede yetıstırıldıgı Ve seri numarası gıbı bı numara yazar yanı tc. kımlık no gıbı bısı :D Bu yazılardan bısı anlamadım yabancı uyruklu bı kus olabılır :)

arkadaşın çok şanslı yarış kuşlarından tutmuş ve büyük ihtimal yabancı kuşlar. hemen yavru almaya başlayın

kim bilir nerden gelip nereye gidiyordu..

nerden gelip nereye gidiyorsa işte eskiden böyle bişey olsa hemn sahibini fln arardım bulurdum kuşunu ona göndermeye çalışırdım ama baktımki 50 üzeri kuşum farklı yollardan gelmedi ve hepside isim no marka lıydı bi kşi bile arayıpta kardeşim böyle böyle kuşun burda demedi.onun için artık bende bazen yarış lastikli kuş gelio çatıya su içince şişip kalıo hemen yakalıom acıma yok vur makasa bas yavruyu.iyi bişey deil ama bu işin rajonu buymuş ben bunu öğrendim

saygılar

Geri