MERHABA Z.BURNU/İST. DAN YUSUF

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan piran78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

piran78

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
piran78
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Diğer
MERHABA TÜM KUŞCU KARDEŞELRE
BEN YENİ GÜVERCİN BESLEMEYE BAŞLADIM
DAHA BİR AY GİBİ BİR ZAMAN OLDU
BANA DESTEK OLUN
BİR ÇİFT SEBAP IM VAR
ONLARI ÇOK SEVİYORUM
BİR ÇİFT DE BAŞKA BİR CİNS BESLEMEK İSTİYORUM
UYGUN FİYATA ALABİLİRİM
BANA DESTEK OLACAĞINIZA İNANIYORUM
SAYGILARIMLA YUSUF

Selam Yusuf Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

Saygilarimla,Bozoglu

Selamlar. Aramıza hoşgeldiniz. Burada hoş zaman geçireceğinizden emin olabilirsiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Merhaba aramıza hoşgeldin,Bende zeytinburnundayım.Zeytinburnun neresindesin ve yaş kaç ?

merhaba aramıza hoş geldin. memnun olduk. saygılarımla..

HEPİNİZE TEK TEK İLGİ VE ALAKANIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. YÜREĞİNDE SEVGİ OLAN HAYVANLARIDA SEVER , YÜREĞİNDE SEGİNİN HASI OLAN GÜVERCİN BESLER. ÇÜNKÜ GÜVERCİN SEVGİSİZ VE İLGİSİZ BESLENMEZ. HEPİNİZ HAS İNSANLARSINIZ. SİZLERİ İLGİ İLE TAKİP EDİYORUM. BEN BU KONUDA ÇOK GEÇ KALMIŞIM VE ACEMİYİM. BANA DESTEK OLACAĞINIZA İNANIYORUM .ARANIZA KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN SAĞOLUN. TEŞEKKÜRLER.

Re: ERDAL BEYE CEVAP

ERDAL BEY BEN Z.BURNU ÇIRPICIDA OTURUYORUM YAŞIM 30 SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM. BANA MSN DEN [email protected] YAZIN. VEYA NEREDE BULUNDUĞUNUZU YAZIN GELEYİM. SAYGILARIMLA.

Yusuf bey aramıza hoş geldiniz ben Kemal Z.burnu merkez efendi mahallesinde oturuyorum kelebek yetiştiriyorum..

MERHABA KEMAL BEY SİZİNLEDE TANIŞMAK İSTERİM. BEN ON YILDAN FAZLA M.EFENDİ MAH.DE OTURDUM.
MSN Mİ [email protected] eklerseniz VEYA YER VE ZAMAN YAZARSANIZ GÖRÜŞMEK İSTERİM. SAYGILARIMLA

eğer on yıldan fazla oturduysanız tanırsınız beni oturduğumuz semtte kuyumcu dükkanımız var buyrun vaktiniz olduğunuz bir zaman görüşelim

EVET KUYUMCU DÜKKANINIZI BİLİYORUM. BİR KAÇ DEFA ALIŞVERİŞTE YAPTIM. SİZİN GÜVERCİN BESLEDİĞİNİZİ BİLMİYORDUM. İNŞALLAH UĞRAYACAĞIM DÜKKANINIZA .SAYGILARIMLA.

inşaallah bekleriz Yusuf bey..

hoşgeldin güzel ve keyif alman dileğiyle

Yusuf bey aramıza hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz.
Bu güzel sevdamıza sizde ortak oldunuz demek hadi hayırlısı.

eflan' Alıntı:
yusuf abi hoş geldin forumdaki tek hemşerim. ben karabüke gittiğim zaman sana söz veriyorum hediye bir çift bayburtun hazır. hemen gönderirim istanbula.

S.A. SAĞOL HEMŞERİM. İSTANBULA YOLUN DÜŞERSE SENİ MİSAFİR ETMEK İSTERİM. KUŞLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Geri