Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ECO

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan Coşkun
Meslek
Grafik Tasarımcı
İlgi Alanı
Kediler
Erkan Coşkun 42 yaşında 2 çocuk babasıyım ve Ankarada ikamet ediyorum.

Güvercin seven dostlar; Hobi amaçlı yaptığım bu tutkulu işi profesyonelce yapma çabası içindeyim. Bu süreç içerisinde bilgi ve birikimleriniz ile karşılaşacağım sorunları çözebileceğim inancı içindeyim. Yaklaşık 10 yıldır taklacı besliyorum. Yöresel bir ırk ayrımı yapmıyorum daha çok performansa önem vermekteyim. Şimdiye kadar para ile hiç satış yapmadım bu işi ticari amaçlı düşünmek bana doğru gelmiyor. Kuşun hakkını verebilecek dostlara her zaman hediye niteliğinde çoğalan kuşları dağıttım bundan sonrada böyle yapma düşüncesi içindeyim. Bilginin ve sevginin paylaştıkça çoğalacağı ana fikrinden yola çıkarak herkesi bilgiyi ve sevgiyi paylaşmaya davet ediyorum. Meraklılara başarılar diliyorum.

[email protected]

ECO' Alıntı:

Güvercin seven dostlar; Hobi amaçlı yaptığım bu tutkulu işi profesyonelce yapma çabası içindeyim. Bu süreç içerisinde bilgi ve birikimleriniz ile karşılaşacağım sorunları çözebileceğim inancı içindeyim. Yaklaşık 10 yıldır taklacı besliyorum. Yöresel bir ırk ayrımı yapmıyorum daha çok performansa önem vermekteyim. Şimdiye kadar para ile hiç satış yapmadım bu işi ticari amaçlı düşünmek bana doğru gelmiyor. Kuşun hakkını verebilecek dostlara her zaman hediye niteliğinde çoğalan kuşları dağıttım bundan sonrada böyle yapma düşüncesi içindeyim. Bilginin ve sevginin paylaştıkça çoğalacağı ana fikrinden yola çıkarak herkesi bilgiyi ve sevgiyi paylaşmaya davet ediyorum. Meraklılara başarılar diliyorum.

[email protected]

Merhaba Erkan Bey Hoşgeldiniz.

Düşünceleriniz bize birkez daha gösteriyorki; Bu güzel hobimizde sizler gibi kişilerin Sayısının çoğalması Hobimizin ilerlemesi için çok önemli rol oynayacaktır.

Umarım kuşlarınızın hakkını verebilecek kişiler vardır.

Saygılarımla.

erkan bey aramıza hoşgeldiniz.düşünceleriniz gerçekten çok hoş.bu sitenin amacıda siz gibi düşünen dostlar edının bılgı alıswerısı we guzel muhabbetler yapmaktır.bu arada bende ankaradayım ama burda su an guwercın besleyemıyorum.nersındensınız ankara nın?

Aramıza hoş geldiniz Erkan bey.

admin' Alıntı:
ECO' Alıntı:

[email protected]

Merhaba Erkan Bey Hoşgeldiniz.

Düşünceleriniz bize birkez daha gösteriyorki; Bu güzel hobimizde sizler gibi kişilerin Sayısının çoğalması Hobimizin ilerlemesi için çok önemli rol oynayacaktır.

Umarım kuşlarınızın hakkını verebilecek kişiler vardır.

Saygılarımla.

Selamlar

Sivil toplum kuruluşları ve bu kurululşarın üyelerini veya ilgilileri bilgilendirmek için yaptığı çalışmalar gün geçtikce değer kazanmakta ve gerekliliği tecrübelerle ispatlanmaktadır. Bu kapsamda site yönetimi tarafından yapılan çalışmaların, ilgililer için gerekli ve aydınlatıcı olduğu gayet net olarak ortada. 2006 da yaşanılan kuş gribi ve bilinçsiz üreticilik geçmişi çok eskilere dayanan ve Türk Kültürünün bir parçası olan kuşculuğa zarar verdiği düşüncesindeyim. Bilinçli bakım ve soyların ıslahı çalışmalarıyla kuşculuğun çevremizdeki insanlar tarafından itibar gören bir hobi haline getirilmesi gerekli. İlkeli ve etik davranış şekillerinin benimsenmeside ayrıca bu hobiyle uğraşanlara itibar kazandıracaktır. Şimdiye kadar bir kaç kez kuş hırsızlarının maduriyetine uğramış ve yıllarca yetiştirmeye uğraştığım kuşların çalınmsı ile sil baştan başlamış bir yetiştirici olarak bu tip konulara da yer verilmesi ve bu bilincin yerleştirilme çalışmaları en azından seviyeli davranış alışkanlıkları kazandırmak için fayda sağlayacaktır. Üç beş kendini bilmez yüzünden kuşçuluğun ve kuşçuların çevremde itibar kaybettiğini görmek gerçekten üzücü malesef.

Neyse mücadeleye devam tabiki. Çok selamlar başarılar...

gökhan @k' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz Erkan bey.

İlgi va alakanıza bende teşükkür ederim. Başarılar dilerim

merhaba erkan abı gercekten gerçek bır dusunce içerısınde bızı etkıledınız sızın gıbı değerli ve bılgılı abımızı armızda gormek gerçekten gurur verıcı bır duygu dilerım ilerki günlerde güzel arkadaslıklar kurarsınız sıtemızde sımdıden tanıstıgımıza memnun oldum ben Hasan kardesınız adıyamanlıyım taklacı beslıyorum yoreye gore ırk ayırımı yaparım neden dersenız her yorenın ıkendıne gore oyun sıtılı farklıdır ama karısımda sonuc almak da guzeldır dedıgınız gıbı

saygılar

erkan abi merhaba ben ankara da üniversite de okuyorum küçüklüğümden beri güvercin tutkum vardı ve sonunda kendi evime çıktım ve şu an eryamanda kuş besliyorum tabi daha yeni yeni tecrübe kazanmaktayım 2 aydır besliyorum ve kuş aldığım herkese bilmediğim duyduğum ama anlamadığım terimleri sordum hala soruyorum da . ben taklacı oyun kuşu basliyorum bana biraz youn kuşları hakkında bilgi verir misin uzun uçan tavana değil yere konan ve seferli kuşları beslemek istiyorum sincan daki kuş ihalesine gidiyorum ama yerde gördüğüm kuşun nasıl olduğunu anlayamıyorum bunun için belli ipuçları var mıdır neye göre almalıyım aksi taktirde hep hüsranla karşılaşıyorum bilgilendirirsen çok sevinirim

Aramıza hoş geldiniz Erkan bey. Mümkünse kuşlarınızın resimlerini en kısa zamanda görmek isteriz. Maksat gözümüz gönlümüz açılsın :=)

................SİNAN ÖZTEKİN.......................

ERKAN ABİ HOŞ GELDİN ARAMIZA BU DÜŞÜNLERİNİZDEN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDERİM SAYGILAR SUNARIM HAYIRLI GÜNLER

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
erkan bey aramıza hoşgeldiniz.düşünceleriniz gerçekten çok hoş.bu sitenin amacıda siz gibi düşünen dostlar edının bılgı alıswerısı we guzel muhabbetler yapmaktır.bu arada bende ankaradayım ama burda su an guwercın besleyemıyorum.nersındensınız ankara nın?

selamlar Ömer kardeşim sitede coğu kardeşimize büyüğümüze yeri geliyor türkçeyi doğru kullanalım diyoruz klavyendemi sorun var. eğer varsa söylemelisinki yarın türkçeyi doğru yazın dediğiniz üyeler siz yazıyormusnuz ki bende yazıyım demesin.

edının bılgı alıswerısı we guzel

ankaradayım ama burda su an guwercın besleyemıyorum.nersındensınız ankara nın?

Geri