Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msaribas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

msaribas

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Sarıbaş
Meslek
Bilişim Danışmanı
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlar, ben İstanbul'dan Mustafa.
Ben normalde güvercin yetiştiricisi değilim, ancak son 3 aydır evde kumru besliyorum. Salona yuva yaptı 2 tane kumru, ilk bir posta yavruları (2 tane) gönderdik, şimdi 2. yuvasında 3 tane yavru var. Yavrular büyüdüler, yakında onlar da uçacaklar .. Ancak benim birkaç sorunum var. Ayrı bir başlık açtım gerçi.
Burası güvercin yetiştiricileri forumu ancak ben İstanbulda maalesef bu işten anlayan bir veteriner bulamadım. Bulduklarımda da ilaçlar yoktu.
Eğer sorun olmazsa arada sırada birkaç soru ile sizlere rahatsızlık verebilirim.

Hepinize tekrar merhaba.

mustafa bey hoşgeldiniz öncelikle. güvercin yetiştiricisi olmasanızda bir hayvansever-hayvan gönüllüsü olmanız ve duyarlılığınız yeter. istanbuldaki veterinerleri bilmem izmirliyim, ama izmir'de ornitolog (güvercin uzmanı) bir kişi var. ihtisası sadece güvercinler üzerine. telefon ve msn yoluyla dertlerinizi anlatıp teşhis ve doğru tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz. zaten Türkiye'nin her yerinden ona danışanlar var ve o da ilaç tedariklerini yapıyor. eğer işinizi görürse ve site yönetimi bunu bir reklam saymazsa burada ismini, internet sitesini, telefonunu paylaşabilirim. yanlış anlama da olmasın. ben kendisiyle sadece telefonda görüşüyorum ve ilaç alıyorum. kimseye yağ yakmak değil maksadımız yani. işini bilen bir kişidir ben memnunum.
dostlukla...

Teşekkürler,
isterseniz bana özelden mesaj atarak veya [email protected] dan da arkadaşın telefonunu ulaştırabilirsiniz.

Aramiza hosgeldiniz Mustafa bey,buradan hayvanlar alemi hakkinda her türlü bilgiyi alabilirsiniz ALLAHIN izni ile sayet bilemesekte bilenleri buluruz insallah.

Hersey gönlünüzce olsun hosca vakit gecizmeniz dilegiyle.

Saygilarimla Bozoglu....

elbette sadece güvercin değil bütün hayvanseverlerin katılabileceği bir site bu. siz merak ettiklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz?

perspektif' Alıntı:
mustafa bey hoşgeldiniz öncelikle. güvercin yetiştiricisi olmasanızda bir hayvansever-hayvan gönüllüsü olmanız ve duyarlılığınız yeter. istanbuldaki veterinerleri bilmem izmirliyim, ama izmir'de ornitolog (güvercin uzmanı) bir kişi var. ihtisası sadece güvercinler üzerine. telefon ve msn yoluyla dertlerinizi anlatıp teşhis ve doğru tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz. zaten Türkiye'nin her yerinden ona danışanlar var ve o da ilaç tedariklerini yapıyor. eğer işinizi görürse ve site yönetimi bunu bir reklam saymazsa burada ismini, internet sitesini, telefonunu paylaşabilirim. yanlış anlama da olmasın. ben kendisiyle sadece telefonda görüşüyorum ve ilaç alıyorum. kimseye yağ yakmak değil maksadımız yani. işini bilen bir kişidir ben memnunum.
dostlukla...

Burada paylaşmanız herkes için iyi olacaktır. Danışmak isteyenlerde kendisinden yardım alabileceklerdir.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

evet niye reklam olsun ki herkesin işi görülsün.peki bu şahıs herkese yardım ediyormu arayan sorana bir çıkarı olmadan.
amacımız aynı güvercin beslemeniz önemli değil mustafa bey aramıza hoşgeldiniz.

Geri