Merhaba!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkanyen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 961
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkanyen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkan Yenidoğan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Öncelikle herkeze merhaba.Bir şey sorucam.Ben bugün bir abiden kırmızı kaplan yumurtası aldım eve götürdüm bursalarımın altına koydum tabikide bursalarımın yumurtaları vardı.Saaat 4 civarındaydı.yatıyorlarmı dıe bakamadım,sonra saat 10 da baktım yatmamıslar yumurtalar soğuk.Sonra yumurtalarına yatan postamın altına sürdüm ve o suanda yatıyor.Acaba o saatler arasında yumurtaların ustune yatılmadıgı ıcın ıcındekı yavrular olmus olabılırmı ?

benim kuşlar yumurtalara iki gün yatmadı ama yavrular cıktı,

Öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum.Ama o döllenmemiş yumurta için geçerliydi galiba,bi yatmama süresi vardı döllenmemiş yumurtaların.Bendeki yumurtaların üstüne daha önce yatılmıl yani içi dolu.Ama kaç günlük yumurta olduklarını bilmiyorum.Birde mesela bir güvercin yumurtlardı 5 gündür yatıyor yumurtalara,Başka bir yumurta ile değiştirdik yumurtaları.1gün sonra yavrular çıktı?Acaba bakarlarmı?

Diğer abileriminde yorumlarını bekliyorum...
Hastalıksız kümesler,Bol yavrular almanız dileğiyle!

selamlar bir yumurta 18 gunde cıkıyor,ve yumurtaya bakanlarda 18 gun ıcınde yavruya bakıcak kursagında ona göre maya yapıyor,mesela 10 gunluk bir yumurtayı yeni yumurtlayan kusun altına sürerseniz bakması zor olur cunku ona göre maya oluşturuyo doyururken cok zorluk çeker yani yavruyu öldürme sansı var.. kuşlarda bende zamanında bu hataları yaptım ve yavrularımın kaybettim çoğunu,sonra çevremkı kuşcu abilerime sordum bu bılgıleri edındım

saygılarımla

Sorduğunuz soru ile alakası olmayan bir başlık kullandığınız için kilitlenmiştir.
Arama yapmadan konu açmayın.
Konu başlığını mesajınız ile alakalı olarak yazın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri