merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismailmetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail metin
Meslek
kuaför
İlgi Alanı
Diğer
ben eskişehirden ismail metin. 25 yıldan beri kuş bakıyorum. sizlerle kuşlarımın fotoğraflarını paylaşmak ve sizin kuşlarınızı da görmek istiyorum. şimdiden teşekkürler

ismailmetin' Alıntı:
ben eskişehirden ismail metin. 25 yıldan beri kuş bakıyorum. sizlerle kuşlarımın fotoğraflarını paylaşmak ve sizin kuşlarınızı da görmek istiyorum. şimdiden teşekkürler

selamunaleykum ismail bey
kuscular org hosgeldiniz umarim guzel gunler gecirir guzel dosluklar kurarsiniz
tabiki sitede cok arkadasimizin kuslarinin resmi var bende sizin kuslarinizin resimlerini gormeyi isterim

teşekkür ederim Ferhat Bey en kısa zamanda yüklüyorum fotoğrafları

ismailmetin' Alıntı:

Aramıza hoş geldiniz. Sitemizi gezerek birçok üyemizin kuşlarının fotografını görüp, eğer isterseniz yorum yapabilirsiniz. Bizlerde sizin kuşlarınızı görmek isteriz inşallah..Bol yavrulu, atmacasız sezonlar dilerim...

Selam Ismail Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

BOZOGLU

hoşgeldiniz..

s a aramıza hoş geldiniz iyi bir seçim yapmışsınız burada hem kaliteli seviyeli dostluklar hem takıldıgınız konularda bilgiler destekler alır sizde bildiklerinizi bizlerle paylaşma imkanı bula bilirsiniz bu siteye emegi geçenleri takdir ediyorum çok kaliteli bir site hemde vakit geçirmek dostluklar kurmak için iyi bir ortam ben balıkesirdeyim denizli dolapcısı yetişdiriyorum sizde resimlerinizi paylaşırsanız sizin kuşlarınızıda görmüş oluruz benim kuşlarımın resimlerinide göre bilirsiniz size şididen bol yavrulu saglıklı kayıpsız bir sezon dilerim balıkesirden saygılarr....

Geri