Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre_ozcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

emre_ozcu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Ozcu
Meslek
Özel sektör
İlgi Alanı
Merhaba ben de yeni katıldım aranıza, aslında güvercin bakımı ile ilgili hiç bilgim olmadığı için aranıza katılmak istedim, şöyle ki; geçen hafta iki tane güvercin yumurtası buldum yolda. Buz gibi soğumuşlardı gene de alıp eve getirdim. O kadar soğuğa rağmen fenerle baktım sanırım canlılar. ılık kaloriferin üzerinde duruyorlar şimdi. Bir süre sonra yumurtadan çıktıklarında onlara bakabilmem gerekecek, bunun için önden bilgi sahibi olmam gerekiyor. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.

Canım kardeşim aramıza hoş geldin fakat yanlış yola girdin ileride trafik polisi ceza yazacak ben sana bir fahri trafik müfettişi olarak yanlış yola girmemeni yolun başında uyarma gereğini hissettim çünkü kuşlar dişi ve erkek olarak dönüşümlü olarak üzerlerine yatıp belirli periyotlarda gagalarıyla döndürüp yumurtanın oluşmasını sağlıyacaktır ondan sonra yumurta içinde oluşan canlı yavru 17-18 günde havayı yumurta kabunun gözeneklerinden alabilecek kendini doyurmak ve ben varım demek için anneye işaret vererek yumurtayı içten gagalıyarak hayata tutunma çabası içinde olacak 19-20 gün yumurtadan çıkınca anne ilk yavruya hava verecek daha sonra maya vercek yani kısadan hisse sen bu sevdadan vazgeç piyasaya anasıs kuş çıkarmaya kalkışma selamlarımla.

Canım kardeşim aramıza hoş geldin fakat yanlış yola girdin ileride trafik polisi ceza yazacak ben sana bir fahri trafik müfettişi olarak yanlış yola girmemeni yolun başında uyarma gereğini hissettim çünkü kuşlar dişi ve erkek olarak dönüşümlü olarak üzerlerine yatıp belirli periyotlarda gagalarıyla döndürüp yumurtanın oluşmasını sağlıyacaktır ondan sonra yumurta içinde oluşan canlı yavru 17-18 günde havayı yumurta kabunun gözeneklerinden alabilecek kendini doyurmak ve ben varım demek için anneye işaret vererek yumurtayı içten gagalıyarak hayata tutunma çabası içinde olacak 19-20 gün yumurtadan çıkınca anne ilk yavruya hava verecek daha sonra maya vercek yani kısadan hisse sen bu sevdadan vazgeç piyasaya anasıs kuş çıkarmaya kalkışma selamlarımla.

Çok teşekkür ederim, ben de ne yapacağımı bilemediğim için sizlere danışmak gereği duydum. Zaten bakabilecek imkanım da yok, ne yapacağımı bilemiyorum, şu anda ne önerirsiniz? Veterinere sordum "çıkacağını hiç sanmıyorum" dedi. Ancak ya canlıysa, sokağa geri bıraksam öyle ölseler o da vicdansızlık sayılmaz mı?

Canım kardeşim eğer yaşın doğru ise ne dediğimi anlamışsındır anlamadıysan bir daha okumanı tavsiye ederim o henüz canlı değil canlı olmaya aday bir yumurta olması ve oluşması zaman alacak boş bir hayal yine de duyarlılığın için teşekkür ederim selamlar.

Geri