Merhabalar acıl yardım edın yavrum ölüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Teosmu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Teosmu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Teoman güngör
Meslek
Mühendis
İlgi Alanı
Merhabalar, uc ay once penceremızım onune dusmus bır kumru yavrusu buldum, zemın katta oturdugumuz ıcın kedılere yem olmasn dıye eve aldım, besledım. Gecenlerde bırden elımde dururken uctu ve evın duvarına carptı. O gunden sonra dengesını korumakta zorlanmaya basladı,eskısı gıbı canlı durmuyor sureklı kabarık duruyor ve dıskısı sulu. Son bes gundur de nefes alırken kafasını ılerı gerı yapıp ses cıkartıyor. Sankı nefes alamıyormus gıbı. Nolursunuz yardım edın. Cok veterıner aradım ama baslarından savdılar hep.

Çarpma dolayısıyla bu belirtiler görüşmez.Yediği yemi sindiremiyor olabilir mi yakında yem değiştirdiniz mi veya bozuk yem vermiş olabilir misiniz
Müsaitseniz bir de fotoğraf gönderebilir misiniz

Oncelerı normal bulgur verıyordum, ama son bır haftadır normal muhannet kusu yemı verdım, bugun boyle daha bı hareketlendı ama nefes alıp verme hareketlerı devam edıyor.

Bır tane petshop sahıbı dedı sureklı bulgur verme muhabbet kusu yemı de yerler, verdıgımde de baya ıstahla yedı aslında. Ama eger bozulmus yemden dolayı dıyorsanız beklemıs bulgur bazen kuflenmıs oluyordu acaba o yuzden mı

Acil en yakın eczaneden mikostatin alın ve ağzına 1ml uygulayın ters kursak hastalığı olmuş, aynı zamanda kusuyor olması lazım durumu buysa ve küflü yemden olmuştur yem bozuksa mantar enfeksiyonuna sebep oluyor

Bırısı bana bogazında balgam oldugunu soyledı, ventolın aldım agzına damlattım, sızce olamaz mı? Yarın sızın dedıgınız ılacı da alıp deneyecegım. Bır de kustugunu hıc gormedım.

Geri