Merhabalar Ben Trabzon'dan Emre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre_61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

emre_61

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre KAVAKLI
Meslek
Turizm
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar ben güvercin beslemeye çok küçük yaşımda başladım ama birtürlü kuş beslemeyi sürdüremedim ama yıllar sonra bu içimdeki hastalık uyandı(iyiki de uyanmış ) ve şimdi taklacı ve dönek güvercin besliyorum.Trabzon da kuşçuluk yapan arkadaşlarımla tanışmak isterim.

Herkese Sevgi ve Saygılar ...

H.g Emre;
Umarım iyi vakit gecirirsiniz, sizden bir ricam olacak, eğer fırsatınız olursa Trabzon ırkı kuşlardan bir kaç resim koyabilirmisiniz ırklar bölümüne.

h.b arkadaşlar ilginiz için tşkler gökay arkadaşım trabzon ırkı kuşlar derken neden bahsettiğini pek anlamadım dogrusu bizim yöreye ait kuş ırkı pek bilmiyorum. daha dogrusu trabzon'a ait kuş ırkı yok hepsi toplamadır.
iyi günler ..

Toprağım şimdi olmadı, trabzon ırkı , cember şeklinde oyun yapan kuşları nasıl bilmezsin ? artık bu günden sonra öğrenirsin.

hmm tamam şimdi hatırladım
bizim burda o güvercinlere
tek gugul paçasız derler.
çiftleşme döneminde dişiye kur için yapar çember hareketini
ve bu esnada o kadar sert kanat vurur ki
kanatta ki damarları patlatabilir.

TEŞEKKÜRLER ...

hoşgeldin bak hemen birşeyler öğrendin kendi yöremizin kuşlarına sahip çıkalım,herkes her konuda birbirine yardımcı oluyor,tekrar hoşgeldin :slm:

Öncelikle Emre'ye hoşgeldin diyerek başlayalım...

Trabzonda 4 sene kaldım. Trabzon'a özgü bu tek gugul besleyen bir arakadaşım vardı. Kümesine gitmek bir türlü nasip olmamıştı. Ama anlattıkları bana ilginç gelmişti. Tabi onun anlattığı şekilde kuş görmek hala nasip olmadı.

hoşbulduk öncelikle ilgi ve alakanıza tşk ederim
performans58 bu trabzonlu arkadaşınızın ismi ve hangi mahallede oturdugunu biliyormusunuz çünkü ben tek gugul arıyorum ama burdaki kuşçularda iyi kuş yok arkadaşınızla görüşmek isterim dogrusu

aramıza hoşgeldiniz. paylaşımlarınızı bekliyoruz. saygılarımla

aramıza hoş geldiniz sizden de güzel paylaşımlar bekliyoruz..Bu arada ben trabzon da deilim :hhh: :hhh: :hhh:

sinan Öztekin

tşkler ilginiz için

Saygılar

mrb emre ıkımızde trabzonluyuz ve nedirki adaşızda trabzonun hangi semtinde oturuyorsun belkı yüz yüze sohbet etme imkanımız olur

Elbette kıvanç duyarım ben çamlıkta oturuyorum
istersen msn görüşelim
msn : [email protected]

Bu arada sormayı unuttum sen hangi semtinde oturuyorsun ?

Maşallah ya Trabzonlular da çoğalmaya başladı burada aramıza hoş geldiniz iyi vakit geçirirsiniz inşallah.

s.a. hosgeldın arkadasım bende sinopta beslıyorum,ama benım besledıklerım kelebek , dönek ben bu kusların hastasıyım senınlede tanıosmak ısterım sınop trabzon uzak deıl

Geri