merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perspektif

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim çoban
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
herkese selamlar. siteye yeni katıldım. yeni de bir kümes yaptım. çocukluktaki heves tekrar depreşti. hayırsever abilerimizden ve de kardeşlerimizden kuşlar gelmeye başladı. izmirde oturuyorum. oturduğum muhitte kuş besleyen çok ve ben bir cesaret göstererek kümesimi bahçeye yaptım. epey kuş kaptırıcaz galiba ama napalım bu işin tuzu biberi bunlar. muhterem abilerim, sevgili kardeşlerim, bu kuş toplama aşamasında sohbetlerinizin yanında çıkaracak olduğunuz kuşlar da olursa bilmek isterim.
sevgiyle, dostlukla, yeniden merhaba...

Selamlar saygılar İzmire.

Aileye Hoş Geldiniz.

Umarım dilediğiniz gibi besleyebilirsiniz. Gönlünüze Görede kuşlar bulabilirsiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

teşekkür ederim hüseyin kardeş hoşbulduk. umarım bu ailede bilgilerimiz zenginleşir, farklı paylaşımlarla ufuklarımız genişler.

dostluk ve kardeşlik sitesine hoşgeldiniz ...

S.A arkadasim aramiza hosgeldin !

Gönlünce vakit gecirmen dilegiyle,,,,

:slm:

aramıza hoş geldiniz??

Aramıza hoşgeldiniz
Sevgi,saygı ve beraberliğin bir bütün olduğu bu güzel ortamda hoş vakitler geçirmeniz temennisiyle,
İzmire sevgiler.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. güzel kuşlar topladıkça paylaşımlarım da olacaktır. elimde şimdilik güzel diyebileceğin köpeğim olduğu için ilk ondan başladım:) bakalım önümüzdeki günler bize ne getirecek.
dostlukla...

hpşgeldin aramıza inşallah kafana göre bulduğun ırkı beslersin

aramıza hoşgeldiniz.
izmirin neresindensiniz merak ettim. satmak isteyenler bölümünde satılık kuşlar mevcut umarım işiniz görülür.

teşekkür ederim ömer bey. ben çamdibi'nde oturuyorum, bornova ilçesine bağlı. işte daha önce de yazdığım gibi tekrardan başladım kuş beslemeye. yeni bir kümesim var ve dostlarımızın getirdikleri hediyeleri çiftleyip allah nasip ederse çoğaltma çabasındayız. ben küçük bahçeme yapytım kümesimi, etrafımdakiler hep ev üstü, teras ve çatı katı. sadece ön ve arka sokağımda 20 hane kuş besleyen vardır. şimdiden azmanlardan epey kuş kaptırdım onlara :p napalım sağlık olsun, bunlar da işin tuzu biberi. ben kaçanın peşine düşmem. azman da olsa dönek de olsa farketmez. ya beni tercih eder yada keyfi nereyi isterse değil mi?
dostlukla...

Selamlar Perspektif Bey,

Biraz geç oldu ama "hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz" kusura bakmayın. Gönlünüze göre kuşlar eşleştirmeyi, yavru almayı ve uçurmayı allah nasip etsin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

teşekkür ederim aykut bey, gönüllerimiz bir olsun. keyifli vakitler geçirip her gün paylaşımlarımızla yeni şeyler öğrenme dileğiyle, ve de günün birirnde karşılıklı oturup doyasıya keyifle sohbet etme ümidiyle... bu sıcak sitenin duyarlı üyeleri aslında birbirlerine yakın yerlerde oturanlar ortak bir gün belirleyip görüşebilirler diye düşünüyorum. sitenin kurucu ve daimi kadrosu gözlemlediğim kadarıyla "muğla"dan. belki sizler görüşüyorsunuzdur ama biz öksüz müyüz :p
izmir muğla arası nedir ki? aykut bey'in kelebeklerini, hüseyin bey'in dönek ve dolapçılarını, ömer bey'in taklacılarını, feyzi bey'in kuşlarını ve daha nicesini görmek için muğla'ya taşınırım günün birinde :hhh:
dostlukla...

aramıza hoşgeldin arkadaşım güzel vakit geçireceğin bir site kuş noktasındada başarılar dilerim hayırlısı olsun inşallah

teşekkür ederim mustafa bey. nice güzel günler geçirmek dileğiyle,
dostlukla...

perspektif' Alıntı:
teşekkür ederim aykut bey, gönüllerimiz bir olsun. keyifli vakitler geçirip her gün paylaşımlarımızla yeni şeyler öğrenme dileğiyle, ve de günün birirnde karşılıklı oturup doyasıya keyifle sohbet etme ümidiyle... bu sıcak sitenin duyarlı üyeleri aslında birbirlerine yakın yerlerde oturanlar ortak bir gün belirleyip görüşebilirler diye düşünüyorum. sitenin kurucu ve daimi kadrosu gözlemlediğim kadarıyla "muğla"dan. belki sizler görüşüyorsunuzdur ama biz öksüz müyüz :p
izmir muğla arası nedir ki? aykut bey'in kelebeklerini, hüseyin bey'in dönek ve dolapçılarını, ömer bey'in taklacılarını, feyzi bey'in kuşlarını ve daha nicesini görmek için muğla'ya taşınırım günün birinde :hhh:
dostlukla...

Selamlar.
Öncelikle Kendi adıma yorumlarınıza teşekkür ederim. Sitenin kurucuları Tüm Türkiye'den Herkes bu sitede yönetici. İnşallah dediğiniz gibi bir ara oturup karşılıklı çaylarımızı yudumlarken güzel sohbetler yapabiliriz.
Tekrar teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

aramıza hoşgeldin izmire selamlar

sıcaklığınıza, ilgi ve arkadaşlığınıza teşekkürler...
güzel izmir'den güzelliklerle,
dostlukla...

askerliğimi izmirde yaptım acemilik narlıdere istihkam kreyn operatörü olarak;
usta birliği eski foça ulş.terminal birliği 2 nci bl. yazıcısı oldum.
Saygılarımla....

vay kazım kardeşim sen de kısmen izmirli sayılırısın ya. askerde yaşadıklarını bilemem ama izmirde askerlik yapmak da bir şans olabilir bence. sen kısa dönemcisin herhalde ki çıkmamışsın izmirden dışarı, doğru mudur?

1984/1 tertip muğlalıyım ben

eyvallah kazım kardeş. muğlalı epey arkadaşımız var sitede. izmirliye pek rastlamadım. siz ne besliyorsunuz ırk olarak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri