Merhabalar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koskore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

koskore

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
iRSaTPaSa
Meslek
Asker
İlgi Alanı
Aranıza katılalı çok uzun zaman oldu , ancak uzun zaman nette kalamadığım için bu bölümü yeni fark ettim.Eksiklik haliyle tespit edilince hemen giderilmesi gereklidir..

Bursalıyım , Aileden yetişme güvencin severim..Meslek memurluk olunca gurbette icra ediyoruz bu hobiyi..Elimizden geldiğince..Şuan Kocaeli de ikamet etmektedeyim, Yaşım 30.Oynar, kelebek, Selanik, Fındık, Alman, Posta ,Mardin gibi ırklarla yakinen ilgilendim..Halende beslemekteyim..Sizinle olmaktan ve bu platformda bilgilerimi paylaşmak , diğer arkadaşlarımın yada büyüklerimin Tecrübelerinden feyz almak bana çok büyük mutluluk vermektedir bunu söylemek isterim..

Görüşmek dileğiyle..

Aramıza hoş geldiniz.

Bizlerde çok memnun olduk.
Aramıza hoşgeldiniz ama isminizide bizimle paylaşabilirmisiniz birde profil bilgilerinden isminizi düzeltebilirmisiniz

Merhaba koskore bey, eksikliği uzerınden zaman gecmesıne ragmen hıssettınız ıcın sıze ayrıca tesekkur ederım, hoşgeldiniz, iyi forumlar.

Selamlar,

Kuşcular.org sitesine hoşgeldiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Hoşbulduk teşekkür ederim..

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Bizlerde çok memnun olduk.
Aramıza hoşgeldiniz ama isminizide bizimle paylaşabilirmisiniz birde profil bilgilerinden isminizi düzeltebilirmisiniz

ismim irşat .

merhaba irşat bey tekrar hoş geldiniz diyorum

Hoşgeldiniz İrşat Bey.. Geç olsun güç olmasın demişler..

Geri