Merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Merhaba arkadaşlarım , kardeşlerim ve abilerim tekrar güvercin beslemeye başladım ama bir çiftle başladım inşallah devamı gelecek ve birde yavru aldım bu bir çiftten aslında çok sevinçli ve tedirginim yavru 1 haftalık felan oldu ama gagasının kenarında solucan gibi bir şey var tam göremedim karanlıktı ama sanki solucana benziyordu iki tane var sizce bu bir hastalıkmı.

Şimdiden Teşekkürler...

Not: Herkezin yorumu benim için önemli ama Türker abi ve Muharrem abi gibi abilerimizin yorumlarını alsam çok mutlu olurum.

Saygılarımla...

hepinizin yorumu değerli benim için sende beni biraz bu konuda aydınlatırsan sevinirim :)

hayalet beyaz' Alıntı:
Usta yorumu lazim sana o zaman :haha:
:haha: EVET..

GAGA KENARLARINDA AĞIZ İÇİ YANLARINDA ; NEZLE ,GRİP NEDENİ İLE SARIMTIRAK YUMUŞAK KALINTILAR OLUŞABİLMEKTE..KANAATINDAYIM..

KAVGA EDERLERSE AĞIZ KENARLARINDA TÜYLER KALABİLİYOR..AĞIZ KENARLARINDA SOLUCAN GÖRMEYİZ.. :haha:

BEN NEZLE OLUNCA GRİPİN İYİ GELİYOR..LİMONATA DA YAPIYORUM..BANA İYİ GELİYOR DA.. :hhh: YAVRULARINA İYİ GELİR Mİ..?..(parasetamol nezleye iyidir..)

SEVGİLERİMLE.. :slm:

Kullanımı nasıl abi bunun bide yavru ya dozu felan nasıl olcak yani

hastalıkdan anlamam yunus zaten baska sey konusulmuyor

beni aşar daha iyibilenlerden yorumlar gelir gecmiş olsun

baslık açmak yerine hastalıklar bölümünü okusaydın kendinde çareye ulasırdın :tamam:

hedon' Alıntı:
Kullanımı nasıl abi bunun bide yavru ya dozu felan nasıl olcak yani

15 YAŞINDA OLDUĞUN İÇİN ; HARÇLIK SORUNUN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM..parasetamol önerdim..(gripin..)

siklin grubu (TETRA 250 mg ) KAPSUL DE MİNİMUM 7 GÜN NEZLE İÇİN FAYDA SAĞLAR..

KULLANILMASI GEREKEN ORNİ SERİLERİDİR..ORNIMIX,ORNİTAB...

parasetamol içerikli ilaç evlerde her ecza dolabında bulunur..bir bak..çocuk ilaçlarında bolca mevcuttur..çocuk şurupları parasetamol içerir.. :hhh: :slm:

abi kuş kafayı zor kaldırıyor solucanı nereden bulsun :D

abi bide ben şöyle birşey farkettim yani bu kuslara verdiğimiz b12 viyamini kalsiyum için yumurta kabugu v.s bunların hepsi bebe bisküvisinde var hatta fazlası var yani uzun lafın kısası ben bu bebe bisküvisini yavrulara nasıl verileceğini bilyorumda büyük kuslara nasıl vericez.

Geri