Merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HalilAyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HalilAyar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Halil_Ayar
Meslek
Bilisim
İlgi Alanı
Selam Arkadaslar

Guvercin konusunda yeniyim.
Bir ay once pencereme pacali bir güvercin geldi. uc dersin uçmaz git dersib gitmez sonunda içeri aldim.
Arkadastan bir kafes aldim ve bir hafta kadar baktim. Super güzeldi.

Ancak huzunlu olduğunu duşundum ve uçurdum gidiş o gidiş geri gelmedi.

bir cift buna benzer güvercin almak için Istanbul misir carsisina gittim
çiftine 220 tl istediler . fiyat yüksek geldi ve güven saglamadi.

yeni yuvasina cabuk alisabilkecek bir cift güvercin almak istiyorum ozellikle beyaz
Posta veya başka irk olabilir.

Tavsiyeleriniz nelerdir yardimci olursaniz sevinirim...

Kusun Resmi
http://hizliresim.com/jYk73r

Canım kardeşim aramıza hoşgeldin resim yüklemiş sin bunlardan alıp beslemek mi istiyosun yoksa yakalayıp saldığın kuşun resmi mi? O resimdeki kuşların çifti 50-60 civarında beyaz ön tepe mardin İstanbul avrupa yakasında oturduğuna göre Edirnekapı kuş pazarına gelirsen alma konusunda yardımcı olabilirim ama güvercin kafeste beslenilmez 1 çift kuş için yarım veya 1 M2 hazır kümesler var satılıyor alabilirsin ama kafeste olmaz selamlar.

Tesekkurler GencoAhmet

Evet bu saldigim kusun fotografi. Sanki gideceğini hissettiğim için masraf yapmak istemedim.
Kafese de ortaligi kirletmesin diye koydum kafeste 60*40 buyuklugunde idi. Balkonum ve ufak bir bahçem var

Ustadim pazar gunu edirnekapi kus pazarina gelirsen seni nasil bulacagim.
Saygilar

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim aramıza hoşgeldin resim yüklemiş sin bunlardan alıp beslemek mi istiyosun yoksa yakalayıp saldığın kuşun resmi mi? O resimdeki kuşların çifti 50-60 civarında beyaz ön tepe mardin İstanbul avrupa yakasında oturduğuna göre Edirnekapı kuş pazarına gelirsen alma konusunda yardımcı olabilirim ama güvercin kafeste beslenilmez 1 çift kuş için yarım veya 1 M2 hazır kümesler var satılıyor alabilirsin ama kafeste olmaz selamlar.

Canım kardeşim Edirnekapı kuş pazarına giriş kapısından girdikten sonra sağdan 4 tezgahta Erzurumlu Çakır Mehmetin tezgahında 12.00-14.00 saatleri arasında genellikle oradayım selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim Edirnekapı kuş pazarına giriş kapısından girdikten sonra sağdan 4 tezgahta Erzurumlu Çakır Mehmetin tezgahında 12.00-14.00 saatleri arasında genellikle oradayım selamlar.
Ahmet Abi forumdaki paylaşımlarını ilgi ile takip ediyorum. istanbula geldiğimde özellikle seninle tanışmak için edirne kapı kuş pazarına gelecem (:

Ahmet bey

Pazar gunu eger bir aksilik cikmazsa kus pazarina (size) geleceğim.
Bugun edirnekapi sehitligin orada idim belediye gorevlilerine sordum Kopruyu gec surlara kadar yuru aradan aşağıya top sahasına doğru ilerle dediler... Pazar gününe hazirlik
Bizim ufaklık tutturdu illaki kar beyaz ve posta olsun mektup yollayacakmış.... :haha: :haha: :haha: :haha:

Gorusmek Uzere

Canım kardeşim şehitlik de indiğin zaman tramvaya doğru yürüdüğünde sağ tarafa yürüyeceksin ama sen tramvay yolunu geçip öyle yürü 1 km sonra surları göreceksin ve büyük TÜRK bayrağının dibine geldinde orası 500 T otobüslerinin durağıdır oradan Kariye tarafına doğru yürü 600-700 metre sonra Çakırağa cami ve Tekfur SArayı ve Altınay Spor Kulubü tesislerin göreceksin kuş pazarıda orası kapıdan gir 2 Tl alıyorlar sağa doğru 10-15 metre sonra beni bulacaksın selamlar.

AHMET AĞABEY' İM BEYAZ OYNAR ALIN :)

BEYAZ BURSA OYNARI İYİDİR :)

Ekli dosyalar

• beyaz erkek.webp
    beyaz erkek.webp
    50.4 KB · Görüntüleme: 944
Arkadaslar bugun GencoAhmet beyle tanisma firsatim oldu .
Saolsun sohbeti yerinde sevecen ve en önemlisi yârdim sever bir insan.

tesekkurler

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim şehitlik de indiğin zaman tramvaya doğru yürüdüğünde sağ tarafa yürüyeceksin ama sen tramvay yolunu geçip öyle yürü 1 km sonra surları göreceksin ve büyük TÜRK bayrağının dibine geldinde orası 500 T otobüslerinin durağıdır oradan Kariye tarafına doğru yürü 600-700 metre sonra Çakırağa cami ve Tekfur SArayı ve Altınay Spor Kulubü tesislerin göreceksin kuş pazarıda orası kapıdan gir 2 Tl alıyorlar sağa doğru 10-15 metre sonra beni bulacaksın selamlar.

AHMET AĞABEY' İMİZ BİR TANEDİR !

Canım kardeşim sizler gibi kuş sevdalıları ile tanışmak sohbet etmek tabiki çok güzel diğer yardım isteyen arkadaş ve kardeşlerimize de yardımlarımız dokunur ise bizler de mutlu oluruz.Türker canım kardeşim Halil kardeşim çok amatör bir kuş sevdalısı ona Beyaz ön tepe basıklardan gösterdim hava biraz soğuk olduğu için pazar fazla kalabalık değildi kuş ta az olduğunda biraz satıcılar uçmuştu beyaz postalara baktım fakat alışması için uçmamış dışarı görmemişlere yavru kızmalarına baktım eğer sen alışır diyorsan beyaz oynar da düşünülebiliriz iyi hatırlattın selamlarımla.

Geri