Mermeri Taklacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Mermeri Taklacı, Mermeri Taklacı Resimleri.
Kuşçular Forumları

niye bu mermeri çok mu hoşuna gitti?ama gerçekten süper sana katılıyorum.

bunun çifti ne kadar acaba?

Valla burda bir abimizde var 500 liraya aldı kendisi..

valla fiyatlar değişir kuşuna göre lord kardeşim.ama öyle ucuz kuşlar değil.mesela bu resimdeki gayet temiz güzel bir kuş.

maşallah iyi

arkadaslar ılgılenen olursa bende 1.sınıf kaplama ve mermerıler var sımdı yumurtadalar ılgılenen olursa yavrularından verebılırım ben ıskenderundayım saygılar

sayın üyelerimiz alım satım ilanlarınızı gerekli bölümlerde yapınız lütfen.

bana göre kuşun rengi ikinci pilanda kalır ben kuşun önce oyununa(taklasına) bakarım tabiki bu benim kendi fikrim

S.A arkadaslar masallah kus güzel. Bu iste zevk meselesi " Kus müsterisine satilir " diye bir söz vardir.Bence cok dogru bir söz mesela bu kus benim icin o kadar ilgi cekici degil ama ! Baskasi icin gayet ilginc ve hos olabilir. Deminde söylemis oldugum gibi zevk meselesi MEVLAM herkeze saglikli yavrular almayi,hayirlisiyla ucurmayi nasip etsin.Saygilarimla * BOZOGLU *

bu kuşu milyarlara satarsın ama yavru almaya bak.. :slm:

Bunun gibi kuşların farklı fotolarından olan ya da besleyen yokmu yaw harik damarlı bir mermeri, bu buşu bir kaç yerde daha gördüm ama hepsi aynı foto.

bu kusu ınoko ilanlar bölümündeki resımden aldınız sanrıım cok guzel gercekten...

bu kuslara çok iyi bakılmış tebrikelr çok temizler

güzel kuşlar tuyunce hayrını gör

bizde bu kuslara alaca derler ama cok guzel ucum kusudur ben bı ara sade ce bu kuslarda n besledım ama gercekten guzel kuslar eger satmak gıbı bır ıhtımalınız olursa haberım olsun

maşallah uzel kus arkadaşalasr ama kusu atrarken kendınızınkı ıse belırtın beslemek ısteyn arkadaslar var mesela onlarla varsa yawr4u paylaşöak ıstersenız sıte yonetımı olarak arkadslarımız yardımcı olur fakat gereklı yanı ager satılıksa satılık bolumune atın ama gostermekse amac paylaşim için tesekkur edertız tuyunce hayrını gor allah c,c herkese nasıp etsın saygılar

Hasan bey kuşlar görsel amaçlıdır.
zaten satılık olsa satılık bölümünde olurdu.
alım-satım bölümündeki kuşların haricinde hiçbiryerde bulunan kuş satılık değildir.
alım-satım bölümünün haricinde herhangi bir bölümde satılık kuş ilanı vermekte yasaktır.
O yüzden sevgili yetiştiriciler bu bölümlerde kuş satılıkmı diye sormayın,kaç para diye sormayın ve satılık ilanıda koymayın.

Resimdeki mermerinin renk uyumu bence harika Allah nazardan saklasın.

Arkadaşlar bunlarda benim mermerilerim düz tepeler bu resimler ttüy döneminde çekilmişti şimdiki halleri daha bi güzel yakın zaman da şimdiki hallerini yolarım.Saygılar.

Ekli dosyalar

• P1010342.webp
    P1010342.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,359
  • P1010341.webp
    P1010341.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,343
Mert kardeşim seninkilerde iyi.

Sağ ol abi en yakın zamanda tüm kuşlarımın şimdiki hallerinin resimlerini atacağım.

...SAYGILARIMLA...

s.a. 41 kere maşallah bu kuşa.ben mermeri hastasıyım.böylesini ilk defa görüyorum. Allah nazarlardan saklasın.bendede mermeriler var.ama maalesef böylesini bulamadım hiç.Allah bol yavru üretmeni nasip etsin.

Ekli dosyalar

• S6300252.webp
    S6300252.webp
    842.5 KB · Görüntüleme: 1,203
Geri