mermeri yavru hakkında lütfen yardım:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaguares
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

jaguares

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
musa bayındır
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaşlar ilk aldığım yavru olan aşağıdaki kuşun kanatlarında anne ve babasında olmayan sarımtırak tüylerle kaplı bu konu içinde tanıdıklar zamanla düzelir diyorlar yani o tüylar atıp kanatları beyaza dönermiş sizce bu normalmi kuşun damarı sağlam anne ve babasında kırıklık yok yardımlarınızı bekliyorum fotoyu dün çektim ve kuş şu an 25 günlük saygılar musa...

Ekli dosyalar

• Foto1281.jpg
    Foto1281.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,367
  • Foto1283.webp
    Foto1283.webp
    751 KB · Görüntüleme: 1,390
  • Foto1201.webp
    Foto1201.webp
    233.6 KB · Görüntüleme: 1,315
maşallah yavrun güzel miski kırması olacak galiba ama ana babaya bakıp yavru şu olacak emin ol kimse diyemez kuşların zaten renk olarak farklılar ama güzel bir yavru vermiş tüyden sonra koyulaşmasıda yüksek olasılık ,damarda varsa 10 ağız yavrudan sonra bile başka renk verebilir.güle güle besle bence güzel bir yavru :tamam: :slm:

yorumun için teşekkürler yavru sağlıklı ve bana görede güzel ama dediğim gibi kanat üstlerindeki benekler ilginç geliyo anne ve babası kümes kardeşi imiş aynı soy bunun etkisi olabilir mi

Bu durum bende de var.Bende şaşırdım 15 günlük yavruma.Mermerinin yavrusu miski çıktı .Sanırım tüyler ilerde değişecek.

belkide dendiği gibi kuşların damarında farklı kuş türevlerinin kanı hala doşaşıyoki oda bizi m şansımıza denk geldi şu an kuşlar yumurtada şimdiden diğer yavruları merak ediyorum asıl:)

Geri