mermerim 1 şarapçılar gibi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
s.a herkeze saglıklı günler ve saglıklı kümesler
Bi sıkıntım var bu 2 gündür mermerim denge bozuklugu yaşıyor ani refleksler yapıyor kafası titriyor sabit duramıyor ve aşırı zayıf neden kaynaklanıyor bu hangi ilacı vermem gerekiyor bugün ikinci günü ateş düşürücü ve vitamin veriyorum ama bu hastalık nedir ne vermem gerekir.sarhoş gibi yürüyor durduramıyorum iyikeltiremiyorum tecrübeli gönüldaşlarımdan yardım ve ilaç takviyeleri.

--- message by moderator ---
Uyarı!
Hayvan hakları yasalarına göre bu yorumdaki gibi eziyete giren ve/veya istenmeyen sonuçlara sebep olabilen teşvikler suç ve ceza kapsamında değerlendirilebilirler. Gereği yapılmıştır. Tekrarlanmasın! Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

Uyarı!
Hayvan hakları yasalarına göre bu yorumdaki gibi hiçbir bilimsel ve tıbbi dayanağı ispatlanamayan, hayvanların yaşam hakkına sakıncalı teşvikler suç ve ceza kapsamında değerlendirilebilirler. Gereği yapılmıştır. Tekrarlanmasın! Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

Geri