Mersin Koreli Böyle Kuşları Ne Gördünüz Ne Tuttunuz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koreli_33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Koreli_33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali cimtay
Meslek
kuscu
İlgi Alanı
Mersinin En SAglam Kuşçusu Koreli Ve En Saglam Cinsleri Hayatınızda Ne Gördünüz Ne Tuttunuz..

thumb_934636573.jpg

thumb_202334040.jpg

thumb_865441142.jpg

thumb_591826918.jpg

thumb_681612948.jpg

thumb_957574189.bmp

Hepsi Paçalıdır ( Tam Patiktir) Hiç Biri Dönmemektedir Tumba Yapmamaktadır En İgrenc Kötü Görünüslü Kuşu Bile En az 5 Tane Vurmadan İnmez.. Bilginize ..

Vurmaz derken taklamı vurmaz ? bire bunlar adana sanırım..

Takla DEil Kanat Durmuyor..

Merhaba Ali Bey,

biz ne kuşlar gördük, besledik ve hala beslemekteyiz dalarken arkasında toz bulutu bırakan'dan tutun inanılmaz seri vuranına çok iddaalıysanız kuşlarınızda buyrun gelin Adana'ya size görsel şölen yaşatalım, öyle kuşlar görmediğimizi iddaa etmişsiniz :) tüğleri kadar ömürleri olsun ne diyelim.

Saygılar.

adanalı şirin in kuşlarının üstüne kuş tanımam.abi sakın senin kuşları kötülediğimi düşünme gercekten çok güzel kuşların var tüyü kadar hayrını gör.amcam var yenibosnada adana beslio ismi süleyman bide onun kuşlarını görün onlarda güzeller ama şirinin kuşları daha bir başka

tekrardan söylüyorum hiç kimsenin kuşunu kötülemiyorum

saygılar

Birgün Bizde Sizi Bekleriz .... 1 Resimdeki Sakar Ve 6 Resimdeki Zırhlı Dün Düştüler MErsin İçi Devlet Hastanesi Yakınlarında Kayboldular Bilginize Her Türlü Teklife Hazırız.. Mersin İci Gören Bilen Varsa Yardımcı Olun..

ırkımı paçalı yoksa özel üretimmi bunlar.güle güle besleyin

Irkı Paçalı Nadir Bulunurlar Paçalı Cok Kuş Vardır Döner Felan Ama Böyleleri Sadece Bende Var Dicem Cünkü Kimsede Böyle Kuş Görmedim Cünkü Hepsi Kendi Cülüğümdür O Gördügünüz Beyaz Paçalı Zannedersinizki Taklacı Paçaları 2 Santimi Buluyordu Tırnak Dışı Ve Kanat Durmuyordu Maşşallahı Var Hepisinin Hiç Biri Adana Deildir 25 Senedir Kendi Cülüklerimi Besliyorum Hepsi Paçalı Kanındadır ..

Saygılarımla..

Bu konuda sanki biraz fazla iddaalısınız ama maaşallah güzel kuşlar.. Yani bunlardan hiç anlamam ama görünüşleri gayet güzel.. İddaalı olmak iyidir ama bence siz siz olun büyük laf etmeyin: sakın yanlış anlaşılmasın kuşlarınıza kötü falan demiyorum.. Sadece daha bizim görmediğimiz ne kuşlar var....

............SİNAN ÖZTEKİN.............

Vallaha Hersey Kuşun Görünümünde Deildir Herşey Kuşun Uçumunda,Kanatta Ve Vuruşuna Göredir İsterse En Kötüsü Olsun ...

selam olsun güvercin sevenlere,korel kardesime bende bircok adana kusu izledim gördüm korel kardesimin daminida ziyaret ettim gercekden kuslari göremeye deger kuslardir fikrimi sizlerlen paylasmak istedim.saygilar

Geri