MERSİN KUŞ PAZARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
MERSİN KUŞ PAZARI
Üniversite hastahanesinin önünde eski hal. Ayrıca pazarın karşısında güvercin satan dükkanlar vardır.
Mezat Günü: Pazar 9:00

bazen güzel kuşlar gelio ama bide kuş kahvesi warmış onu bilmiorum orda daha güsel kuşlar acık artıtmayla satılıo daha güsel olduklarını sölüolar size bildirjem adresi....

omenn' Alıntı:
bazen güzel kuşlar gelio ama bide kuş kahvesi warmış onu bilmiorum orda daha güsel kuşlar acık artıtmayla satılıo daha güsel olduklarını sölüolar size bildirjem adresi....
genco bu kahve nerde ?

s.a ah mersin ahh askerliği mersinde yapdığım dönem 52 katlı gökdelenin arkasında bir pazar yeri vardı kuşlar orda ucurulur orda satılırdı asker olduğum halde askeriyede kuş beslerdim mersinli abiler sağolsun yaşıyorlarsa kulakları cınlasın rahmete kavuşdularsa nur icinde yatsınlar çok güzel kuşlar verirlerdi bana kuş satıcı abiler kayseriliydi yoğunlukda ne günlerdi

gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

blackmoslem' Alıntı:
omenn' Alıntı:
genco bu kahve nerde ?

bi akbelende warmış toz koparan mahhallesinde bide otogarın ilerisinde bi mahallede warmış.. ama toz koparandaki daha güselmiş...

otogarın oradaki dedigin galiba ömer abinin kahvesi namı diyer ( kıllı ömer ) sitelerde bu dedigim kahve akbelen deki de galiba anıtın hemen altındaki caminin orada ömer namı diger ( sivaslı ömer ) ama mersinde kuş kahveleri cogaldı gitti artık her mahallede var neredeyse

Akının Kahvesi War Yeni belediyenin arka sokagında yukarıya dogru cıkınca akının yeri derseniz gösterirler

Bu arada Mersin Hırsız dolu kuş beslenmez daha dün 2 dolabımdan kuşlarım gitti demir kapıyı bile kesiyorlar kullanacaksanız çelik tavsiye ederim patlatamas demeyin Patlatıyorlar Kuşlarınıza Yazık ama çalanlar salakmış 2 sini kacırmıslar tekrar damdalar en sevdiklerim herkezin dikkat etmesini tavsiye ediyorum...

cok teşekkürler bilgiler iicn bi sorum olucak ne tür kuşlar cıkıyor ve fiyatları ne kadar bilginiz varmı acaba :ne:

Her türlü kuş LaR bulabilirsin kuşun değerine göre fiyatlar bölünüyor ihalede 1 tl ' yede kuş cekersin 100 tl yede o da senin şansına kalmış

: MERSİN KUŞ PAZARI

Ahmet abi sen en iyisi yarın pazarda senin calınan kuşları belki getirirler yarın bende orda olacam görek bakalım şu hırsız kimmiş

Acık atrtırmayla satan hiç bir kahve yok mersinde Tombala ile yapılan ihaleler var dediğin gibi 1 ytl de 100 ytl de

Selamlar. Arkadaşlar şimdi mersin'de var mı dernek veya kahve? Gidip bakmak lazım sağlam mıdır bilmek gerek bir çift oyuncu almayı düşünüyorum saygılar. "A. Kaplan"

Kuş beslemek ZEVK tir, para verip aldığın kuşu adı üstünde bir Hırsızın çalması ne kadar kötü ayıptır, Allahtan utanmıyorsan yap demiş ya hani büyüklerimiz. Kuşu çaldın eline üç eş kuruş para gececek diye öbür tarafta hesabını nasıl vereceksin be ahmak insan biraz düşünse kendini o kuşun sahibinin yerine koysa,

Taklacım var 200 satıyorum akrep mersin tozkaparan mh 8803sokak no 3 almak isteyenler burdayım erkek var tek

Geri