MERSİNDEN MARDİN TAKLA GÜVERCİNİ ADANA(CİNS)GÜVERCİNLE TAKAS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enes424
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

enes424

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ERTUĞRUL GAMGAM
Meslek
ÖĞRENCİ
İlgi Alanı
Kediler
MERHABA.BEN MERSİNDE OTURUOM. KONYADAN GETİRDİĞİM MARDİN TAKLACILLARINI (3 TANE VAR) CİNS GÜVERCİNLE TAKAS YAPMAK İSTİYORUM İLGİLENEN mersinde oturan ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇSİN. GÜVERCİNLER GÖĞ RENGİNDE TAKLALARI FENA DEİL UZUN ZAMANDIR UÇMADIKLARI İÇİN KANATLARI YENİ YENİ AÇILIYOR BİR TANESİNDE İDARE EDER ŞEKİLDE PAÇA VAR YERDEN YÜKSELİRKEN OYUNA BAŞLIOLAR AMA DAHA TAM ATAMIOLAR HERALDE TÜLEKTE OLDUKLARINDAN OLSA GEREK NEYSE İSTEYEN ARKADAŞLAR [email protected] adresinden irtibata geçsinler

yakında fotolarını ekliyecem 2 si dişi 1i erkek diye biliyorum aldığım kişi öle dedi

yarın bütün güvercinlerimin fotolarını ekliyecem miillet dandik çakmaklı resimleri koyuyor benim paçalı çakmaklıları bir koyamda alem güvercin görsün :D ayrıca paçalı küllümsü falan filan:)))

arkadaşlar buraya sadece takas yapacağım 3 güvercinin fotolarını ekliyecem hoşuma giden güvercinlerimin fotolarınıda başka konu açıp ekliyecem
mardinliler
Dişi 1
i79_Resim018.jpg

dişi 2
i80_Resim023.jpg

erkek
i82_Resim023.jpg

takas yapacaklar (adana koşuyla)iletişime geçsin ben mersindenim.
eposta:[email protected]

Re: MERSİNDEN MARDİN TAKLA GÜVERCİNİ ADANA(CİNS)GÜVERCİNLE T

adana kuşumuz var ama bilecikteyim zırhlı akrep maverdi mevcut.

Re: MERSİNDEN MARDİN TAKLA GÜVERCİNİ ADANA(CİNS)GÜVERCİNLE T

bu nasıl bır kustahlıktır herkezın kusu herekeze guzel sen nasıl ınsaların kuslarını kotulersın bu yaptıgın yorumla sen benım gozumde kuscu dııl kus sahıbısın!

Geri