Meşhur Dönekci Denizlili CAFER KARATEPE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
Rahmetli dönekci cafer ustayı merak eden forum üyeleri için yayınlamayı uygun buldum.ustamız hergün her güvercin ortamında hala adından söz ettirmektedir.Mekanı cennet olsun.

Ekli dosyalar

• c_karatepe.webp
    c_karatepe.webp
    131.7 KB · Görüntüleme: 3,660
Rahmetli cafer ustanın dönekleri kardeşi zuhal karatepe tarafından takip ediliyor.

Ekli dosyalar

• z_karatepe.webp
    z_karatepe.webp
    105 KB · Görüntüleme: 3,577
cafer ustanın kullandığı salmalar artık boş duruyor.

Ekli dosyalar

• c_karatepe2.webp
    c_karatepe2.webp
    113.3 KB · Görüntüleme: 3,642
Bize böyle güzel dönekleri seyrettirdiği için ben kendisine çok teşekkür ediyorum Mekanı cennet olsun.

(ALINTIDIR)

Mekanı Cennet olsun...Allah Tahsilatını Affetsin

EVET ALLAH RAHMET EYLESİN FAKAT BÖYLE BİR MİRAS BIRAKTIĞI İÇİN DE YATTIĞI YERDE HUZUR BULSUN KİM BİLİR KAÇ KİŞİ BU USTANIN YANINDA KUŞÇULUK EĞİTİMİNİ ALDI HA RESİMDEKİ KUŞLARA GELECEK OLURSAK YERDE GERÇEKTEN KOSTÜMLERİ ÇOK HOŞ DURUYOR EMİNİMKİ HAVADAKİ PERFORMANSLARIDA BİR OKADAR GÜZELDİR.

SAYGILARIMLA
HASAN YILMAZ BURDUR

hasanyılmaz' Alıntı:
EVET ALLAH RAHMET EYLESİN FAKAT BÖYLE BİR MİRAS BIRAKTIĞI İÇİN DE YATTIĞI YERDE HUZUR BULSUN KİM BİLİR KAÇ KİŞİ BU USTANIN YANINDA KUŞÇULUK EĞİTİMİNİ ALDI HA RESİMDEKİ KUŞLARA GELECEK OLURSAK YERDE GERÇEKTEN KOSTÜMLERİ ÇOK HOŞ DURUYOR EMİNİMKİ HAVADAKİ PERFORMANSLARIDA BİR OKADAR GÜZELDİR.

SAYGILARIMLA
HASAN YILMAZ BURDUR

selamlar

cafer amcadan kimler dönek dersi almadıki bence Denizlide 10 numara dönekler onda mevcuttu havada ve yerde.

Rahmetli, Türkiyeye kuş uçurmuş bir kalite sembolüydü.Usta değil adeta mürşidimizdi..Nur içinde yat ustam..

mekanı cennet olsun çok degerli dönek üstadımızdı

Allah mekanını cennet eylesin. İzmir'de de ismi anılmakta. Kişilik olarakta, ustalık olarakta. Görmek tanışmak, hasbihal edip, feyz almak nasip olmadı. Allah rahmet eylesin. Bu camia; böyle insanlara, bu işi delikanlılıkla yapan arkasından her zaman rahmet okunulan insanlara her daim minnettar kalacaktır.

Geri