meşur boz kalktıktan sonraki seferleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aksel emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Çok güzel takla atıo Allah kazasız belasız uçurmayı nasip etsin

s.a maşallah güzel kuş inş dahada ii olur bol yawrulu günler dilerim saygılar

selamlar öncelikle paylaşım için teşekürler. acık yorum istiyorsan emre bey kardeşim önce kendin izle bu kuşu başkasının videosu gibi ( özellikle başkasının kuşu gibi ) bak bakalım kapama ( atım hariç ) kaç eksiği var ?

kardes emegıne saglık guzel kus videoyu sonuna kadar ızlemedım ama guzel kus eksıklerı var tabıkı taban taklası yok

Helal olsun sana emre kardeş maşallah çok güzel bir kuş,sonuçta paylaşım olsun diye zahmet etmişsin ve bizlerle videonu paylaşmışsın zandediyorumki bu paylaşımı eleştirilsin ve hayvan karalansın diye yapmamışsındır (:

emre kardeş kuşun kulağını bir çekiver de hatalarını düzeltsin yoksa çook kızarız,hiç böyle insan içine çıkılırmı ,diyesi geliyor insanın bu yorumlara bakılınca...

Taban taklası,fişek uzunluğu ve oyun biçimde eksikleri var illa ki daha iyi olacaktır.Paylaşımın için teşekkür ederiz

Sağlıkla uçurun maşallah .. selamlarŞEREF

Sağlıkla uçur kardeşim,bahane bulan çok olur ama onlarda varmiki öyle kuş.

kuşun hayrını gör de kardeş bunun neresi meşhur olmuş anlamadım :) bi atış var kuş da gerisi eksiklerle dolu, bi de zaten kuş güzel oynasa da sende bu kamera çekimi sıkıntısı varken ne sen ne de kuşların meşhur olamaz :)

masallah guzel kus.oyle genıs alana o kadar cokupte yapısmadan her kus cıkamaz yukarı.ekeyse cok cok guzel.ama eger yavruysa yapısma rıskıde tasıyor

Geri