Metin Yalciner-Döneklerim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boncuk619
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

boncuk619

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin YALCINER
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Tüm güvercin dostlarima selam,uzun bir zamandir kuslarimin resimlerini sizlerle paylasmak istiyordum,kismet bugüne oldu.Umarim begenirsiniz.Hepinize saglikli ve sahinsiz günler diliyorum.Esen kalin.

Ekli dosyalar

• CIMG2714.webp
    CIMG2714.webp
    61 KB · Görüntüleme: 1,385
  • CIMG2719.webp
    CIMG2719.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 1,378
  • CIMG2726.webp
    CIMG2726.webp
    83.7 KB · Görüntüleme: 1,356
Maşallah yeriniz de kuşlarınız da çok güzel.Kuşlarınızı uçurabiliyor musunuz peki bid e merak ettiğim konu uçuruyorsanız acaba en iyi dönüşü sergileyen siyah akbaşlar mı yoksa kırmızılar mı.

Sayin khemall,kuslarimi Nisan ayinin 15 den beri ucuruyorum.Sahin bu tarihten itibaren pek ortalarda gözükmüyor,Eylül ayinin sonuna kadar rahatim.Siyahakbaslarin dönüsünden cok memnunum,kirmizilari yeni ucurmaya basladim,bakalim zamanla nasil olacaklar.Esenkalin...

Sayın Metin benim kuşların ağızlarında iltahaplar oluştu bu konuda yardımcı olurmusun.

sayin Terzioglu,gecen sene benim bir kac yavruda ayni hastaliga yakalandi.Bu hastaliga biz burada (gelbe knopf) diyoruz.Kuslariniza bu hastaliga iyi gelen haplar var,hemde cok iyi netice aliniyor.Üc gün icinde bu hastaligi haplar sayesinde yok edebilirsiniz.Size tavsiyem bu sitenin hastaliklar bölümüne bakiniz,mutlaka agiz iltihapi ile bilgiler bulacaginizi umuyorum.Kuslariniz icin acil sifalar dilerim.Benim burada kullandigim haplarin adi (spartrix-tabletten gegen gelbe knopf) esenkalin...

kuşlarınız çok güzelmiş nazar değmesin bende dönek besliyorum 1 yıldan beri dönek kuşları hangi cins kuş ile beraber uçurmam gerekir.ben dönek kuşlarımı saya ile uçuruyorum ama memnun değilim ne tavsiye edersiniz

Geri