mıcrı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kandal_82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

kandal_82

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
volkandal
Meslek
ogretmen
İlgi Alanı
hatay antakya

Ekli dosyalar

• mıcrı.webp
    mıcrı.webp
    49.3 KB · Görüntüleme: 4,298
Çok deişik bişey G.ANTEP'tede görmüştüm bu kuşlardan.

UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN

güzel görünüyor arkadasım baska resimlerin varsa bizlerle paylasırsan sevinirim

ıspartadan saygılar

Kafayı saymazsak çok güzel bir kuş :hhh:

selam arkadaş reim süper cekim s
per insan bir kaç değişik rengini daha atmaz mı? teşekürler resim için ama renkleri atarsanız şahsım adına sevinirim.

Aynısından bizim burda var.Kaçırmışlar.Çatıma bir kere indi.Gözü ve burnu bunun gibi etli değildi.Bende merak saldım bu kuslara hosuma gidiyor.Ama gözünde ve burnunda et olmazsa (:

acaba bu kuşlardan bakan arkadşlarımız yada abilerimiz varmı bursa yada civarında

Bilmiyorum belki vardır ama bu kuşlar genellikle doğu bölgelerinde yaygın.

Merhaba bulunduğum yerde bu kuşun baya değişik renklerini besleyen var.Bendede posta merakı oldundan geçen hafta içinde 2 tane bunların mavili desenlerinden elime geçti.Uçurma şansın olmadından doğulu bir arkadaş talip oldu verdim.Yakından bakıldında anlamayan birisi bu kuşta çiçek hastalıgı veya başka bir şeymi var diye korkar.Kuşun göz çevresi ve kafa burun tertibatı çok farklı özerllikle beyazlarından denkgelse beslemeye değer bir kuş saygılar.

micriler bağdadi ırkının başka ırklarla kırılmasında ortaya çıkar abilerim

bide bunların aynısından beyaz rengi olanlar var ingiliz carier diyorlar onlarda çok güzel kuş uçtuklarında sanarsın martı uçuo:)

Kuşpazarında cektiğim bir resim, mıcrı ile alakası varmı ? cok benzerlik var, ben iskenderun ırkı diye biliyorum.

Ekli dosyalar

• lk.webp
    lk.webp
    36.1 KB · Görüntüleme: 2,329
Geri