Mike Tyson Frank amcaya güvercin kolleksiyonunu gösteriyor (Video)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Arkadaşlar Mike Tyson'da bizden :) Newyork'ta kuş uçurmakta bi ayrıcalık olmalı...

Video'yu
http://www.youtube.com/watch?v=ubIlBKZF ... re=related

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ubIlBKZFHsI&feature=related[/youtube]

Saygılar

İzlemiştim.Ama yinede teşekkürler.Kuşları gerçekten güzel.Burdan bol yavrular dileyelim (: Zaten Kuşları bol :haha:

Ben daha önce internette kuşçu olduğunu duymuştum ama dün bu video'ya rastladım paylaşmak istedim. Duyduğum kadarıyla Mike Tyson iflas ettiğinde en çok kuşlarının haciz edilmesine üzülmüş 3000 i aşkın kuşunu haciz etmiş Amerikan hükümeti....yazık valla

Bir yazısındada şöyle demiş

7 yaşından beri güvercinlerle ilgileniyorum herkes beni deli sanıyor ama ben güvercinleri ömrümün sonuna kadar bırakmayacağım...

VAAY ilginç gerçekten ben bilmiyordum mayk taysın ın da kuş çu olduğunu BİZDE Kİ ÜNLÜ KUŞÇULARIDA BİRRİSİ ARAŞTISA DA YAZSA FENA DA OLMAZ BENCE hoş olmuş paylaşımınız saolun . selamlar ŞEREF

mike abimiz de harbiden kuşçuymuş yani kesin sülalesinde bi kuşçu vardı helal olsun ama bence türkiye den öğrenmiş kuşçuluğu kuş uçurması felan biden ülkemizden bir video izliyorum sandım :heyo: :tamam: :oley:

Sinan Şamil SAM DA BİZDEN Arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    4.8 KB · Görüntüleme: 3,784
  • 15.webp
    15.webp
    4.9 KB · Görüntüleme: 3,740
Şampiyon boksörümüz Sinan Şamil Sam, hayvanseverliğinin bokstan daha önde geldiğini söyledi.

Almanya'da hazırlıklarını sürdüren eski Avrupa Şampiyonu boksörümüz Sinan Şamil Sam, tam bir hayvansever olduğunu itiraf ederek, "Benim dünyam hayvanlar üzerine kurulmuş" dedi. Sürüngen hayvanlar haricindeki tüm hayvanlara büyük bir ilgi gösterdiğini söyleyen Sam, "Almanya'daki evimde şartlar elvermediği için 2 küçük köpek haricinde başka hayvan besleyemiyorum. Daha önce de takla atan güvercinlerim vardı, atmacaların saldırısı nedeniyle güvercin beslemeyi bıraktım. Ama Ankara'daki çiftliğimde at, köpek, güvercin, kanarya ve balık besliyorum" diye konuştu.

6 yaşından beri takla atan güvercinlerinin olduğunu söyleyen şampiyon boksör, "Hayvanlar benim yaşantımın en önemli parçası. Onlarsız bir dünya düşünemiyorum"

bu yumruklar güvercin beslemekten geçiyo heralde
2 ünlü 2.side boksör

Hakan Uralda eski Kocamustafapaşa kuşçularındandır...

Bu hastalık öyle birşey ki, zaman, mekan, ünvan, altın kemer farketmiyor demekki.. :heyo:

hakan ural cok kalıtelı bangocudur bıldıgım kadarıyla selamlar

F.b Klup başkanı Aziz Yıldırım da , mardin kuşu sevdalısıdır arkadaşlar.

Aziz yildirim(Fenerbahcemin baskani (: ) , Rauf Denktas , Burhan Cacan, Sebgatullah Seydaoglu ..hepsi guvercin besler bildigim kadariyla

KARDEŞİM MİKE TAYSIN DAHİ GÜVERCİN BESLİYORMUŞ BRAVO YANİ

Re: Mike Tyson Frank amcaya güvercin kolleksiyonunu gösteriyor (

Mike Tyson baktı New York'ta karışma yapacak adam yok. Oda farklı farklı kümesler yapmış hepsinden kuşları kaldırıyor karışma yaptırıyor. :)

yaa adam o kadar kuşu nasıl takip ediyor anlamadım. ben 5 takım kuşumu zor takip ediyorum.

Thucix' Alıntı:
bu yumruklar güvercin beslemekten geçiyo heralde
2 ünlü 2.side boksör

O zaman bizlerde de gizli bir yetenek vardır :ckmk:
Bu arada adam işini biliyor: gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş..

........SİNAN ÖZTEKİN..........

SEVMEK YETENEK ISTER... BIZ ZATEN YETENEKLIYIZ GUZELIM BAK HEPIMIZDE COK SEVIYORUZ GUVERCINLERI :hhh: ONLARLA BASLADIK ONLARLADA BITICEZ...

mıke tysonun bır yerde roportajında muhabır soruyor bu guvercın merakı ne dıyor.kendısıde ruhunu dınlendırdıgını soylemısdı.her mac arıfesınde catıya cıkıp onlar ucarken ızler herm konsantre olur hemde ruhen kendını maca hazırlarmıs.zaten cogu boksordo var bu guvercın merakı

Geri