milletin bana garizimi var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bursalı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrecan tunca
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
ya ne zman kuş almak istesem bango-baska-hünkari-kelebek vb kimse cvp yazmıyor bende sonra konu acanlar baska-bango vb kuş arayanlara cvp geliyor ama neden bana cvp gelmiyo ya birisi bi msj arıyo satıyorum diye tmm alıcam diyorum bir daha cvp gelmiyor anlamadım ya neden acaba tek bu bana oluyo diyer ilanlara bakıyorum benim aradıgım kuşların ilanları var benden önce verenlerin sonra ilan varenleri hepsine bi cvp yazılmış ama bana nedense bi cvp yazan yok anlamadım ya anlamadım !!!

selamlar bunları düşünme neden olsun eğer varsa benim bir hatam varmı diye kendine sor yok hatan diyorsan kafana takma benden abi nasihati olsun bir de ilini eklersen daha kolay cevap alırsın.

eyvallah abi de ben bursadanım bu arada kendime bakıyorum ama her seferinde aradıgım kuşlara kimse cvp vermiyo ama benden sonra başkası acıyo yine benim istediyim kuşla ilgili bir konu ona cvp geliyo peki bana neden cvp gelmiyo :ne:

Kumsaz' Alıntı:
eyvallah abi de ben bursadanım bu arada kendime bakıyorum ama her seferinde aradıgım kuşlara kimse cvp vermiyo ama benden sonra başkası acıyo yine benim istediyim kuşla ilgili bir konu ona cvp geliyo peki bana neden cvp gelmiyo :ne:

bu cok önemli değil takma sende pazara gider alırsın bende bir şans var işin en zoru kuşun kısırı kuşa eş ararım yıllarca bulamam düşün buna hiçde takmam taksam kel kalırdım pazara gidersin alırsın sende. :=) e satıcılarda tok artık müşteriye naz yapıyorlar :=)

Bu şekilde bir konu açmak yasak kurallara uyunuz.
KİMİN SİZE NEDEN GAREZİ OLSUN Kİ.
Konu kilitli Lütfen kurallara uyunuz bakın aten bir uyarınız var forum kurallarını zorluyorsunuz.
Hal hareketlerinizi düzeltiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri