Miro Güvercinleri ( Miro Taklacıları)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
resimweb2451lv1.jpg

e38376a76e9507076b451kb7.jpg

resim20web201641lf7.jpg

e38376a76e9507076b451kb7.jpg

VOLUME28' Alıntı:
bu kuşlardan satlık varmı varsa fiyatlarını öğrene bilirmiyim
Sevgili arkadaşım Alım yada satım duyuruları ilgili bölümlerde duyurulmaktadır.Bu ırk için herhangi bir alım talebiniz varsa ''ALMAK İSTEYENLER'' bölümüne ilan bırakabilirsiniz.

BENDE İKİ ÇİFT SATILIK MİRO VAR ÇİFTİ 800 YTL

Değerli arkadaşlarım lütfen alım, satım işelmleri hakkındaki ilanlarınızı ilgili bölümlerde yapınız.Aksi taktirde başlıklar kilitlenecektir.Sitemiz kurallarına uymaya gayret gösterelim,bu sayede bizler sizlere daha kaliteli hizmetler sunalım

bunlar çok güzel kuşlar ama maliyeti çok çok fazla

miro zevkli iş ama uçurması mesele. çok takla ilr gittiği için atmaca hemen alıyor. o nedenle oyun kuşları ile kırmak lazım

bunlar hem pahalı hemde yakalanması kolay oluyor

bu kuşlar iyi çalışma yapılırsa çok iyi renk tonunda kuşlar veriyo diyorlar ? acaba doğru mu?

çok mantıklı konuştun aslında bi kelebeklen kırsak süper olur hayatta atmaca alamaz

yani abi renkleri süperler ama saldın mı yandın 5 den 3 dönüyormuş diye duydum ben

o ne oluyor lord kardesim 5 den 3 dönmek... anlayamadim hakkini helal et.

meraba arkadasım bu kusların satılık mı?satılıksa fiyat ları kaç bende çift miro var ama yetrmiyo

Burada yayımlanan kuşlar bilgi amaçlı görsellerdir.Alım ve satım işleri ilgili bölümlerde yapılmaktadır.İlanınızı lütfen ilgili bölüme bırakınız.

arkadaşım müsade ederseniz bir konuda sizden bilgi edinmek istiyorum makaracı denilen kuşlar ne yaparlar sitede sizi takip ettigim için size sorma ihtiyacı duydum kusura bakmayın ALLAHA EMANET OLUN SAGILAR KARŞIYAKALI SELAMLAR

karşıyakalı' Alıntı:
arkadaşım müsade ederseniz bir konuda sizden bilgi edinmek istiyorum makaracı denilen kuşlar ne yaparlar sitede sizi takip ettigim için size sorma ihtiyacı duydum kusura bakmayın ALLAHA EMANET OLUN SAGILAR KARŞIYAKALI SELAMLAR

Selamlar. Sevgili abiciğim. viewtopic.php?f=143&t=785 bu linkteki videoda hava performansları mevcuttur. Linkten bakabilirsiniz.

rıdvannn' Alıntı:
kaca satıyorsun haberini bekliyorum hızlı bişekil de

sana da merhaba rıdvan bey.bu bir kere saygı gereğidir bir ortama girdinmi selam verirsin.daha selam vermeden bu kaça,şu kaça,hızlı ol.ne bunlar böyle.yok sana burada satılık kuş. :sinirli:

her şeyin başı dostluk kuş falan 2. planda bunu unutmayalım.

arkadaşlar miro taklacılarının videosunu besleyen arkadaşlar yayınlasa bahsedilen taklayı görmek istiyorum.

saygılarımla

bazı üyeler sinir bozucu alım satım yerleri başka yerde diyorlar site yöneticileri hemen arkasından şu kaça bana bir çift lazım bu ne arkadaşlar olmuyor böyle saygılı olalım lütfen

abi yanlış olacak ama aramızda okumuşun cahilide mevcut birşey yapamıyoruz

saygılarımla

Arkadaşlar başlık anlamını yitirmeye başladı. Lütfen konu ile alakalı bilgiler ve yorumlar yazalım.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Bi video koyunda izleyelim Hüseyin Bey...

Tam olarak anlayamadım ne videosu koyayım. Mirolar için video istiyorsanız yaz sonunda 100 e yakın taklacı videosu koyacağız. Bu videolar içinde Bodrum, Aydın, Manisa, Nazilli ziyaretlerim olması gerekli. Bu ziyaretleride ancak yaz sonunda gerçekleştirebilirim.

inşallah kardeşim

Geri