MİRO ( miro budur )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan timko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

timko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
timur tarık
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
merhaba miro merakçısı arkadaşlar . olması gereken tüm özelliklere sahip MİRO budur . saygılarımla

adsz1r.jpg

adsz11.jpg

miroo.jpg

kardeş benim miro hakkında bi bilgim yok maden miro budur diyosun bi uçur videosunu koy öğrenelim miro neymiş bu muronun sadece yerdeki resmini görüyoruz başka bişeyini göremedik bi video koyunda neymiş öğrenelim saygılarımla HAZARBEYOĞLU

krmpl' Alıntı:
kardeş benim miro hakkında bi bilgim yok maden miro budur diyosun bi uçur videosunu koy öğrenelim miro neymiş bu muronun sadece yerdeki resmini görüyoruz başka bişeyini göremedik bi video koyunda neymiş öğrenelim saygılarımla HAZARBEYOĞLU
ozaman önce bilgi edinin bunların vasıfları farklı belki önceden oyunkuşu olarak üretiliyordu şimdi masa kuşu adam niye havaya versinki masa kuşu olarak üretip sattığı kuşları

ama biraz iddalı olmuş miro budur diye maşallah ben beğendim güzeller ama arkadaş diğer mirolarıda bir gözden geçirsin saygılarımla PORTAKAL BAHÇESİ

mıroyu hemen kostum sınıfına sokma bu kuş hem oyun hem kostum kuşudur.
erkek guzel ama dişinin paçalarında kusur var ...
bu guzelım kuşları kostum kuşu sınıfına sokup uçurmayıp rezıl etmeyın lutfen
şebab yerde taklacı havada guzeldır ...

miro198499' Alıntı:
mıroyu hemen kostum sınıfına sokma bu kuş hem oyun hem kostum kuşudur.
erkek guzel ama dişinin paçalarında kusur var ...
bu guzelım kuşları kostum kuşu sınıfına sokup uçurmayıp rezıl etmeyın lutfen
şebab yerde taklacı havada guzeldır ...

miro bu zamanda kostüm kuşu olarak üretiliyor zamana ayak uydurmak lazım ayrıca gördüğünüz eksiklik neye gere açarmısınız

miro budaur demişsiniz güzeller ama erkeğin paça takımı dumanlı dişinin beyaz olması gereken hangisi ozaman şimdi tartışılan bir konu

kimisi renk kosdum olarak besler kımısı oyun ıcın besler kusların genel özellıgı oyun kusu özellıgıdır.. ama ucurmaya kıyamadıkları ıcın arkadaslar kosdum dıye beslenır kırmaları cokdur pıyasada her rengı koyu olanı mıro dıyorlar alakası yok .. yanı bır kac arkadasımdada ızledım oyunlarını cok öle ahım sahıım degıller ama yınede zevk işi ....

Bu siteden MİRO'cu Ali Hakan abi var ona sorabilirsin zaten kendide görünce gereken bilgiyi yazar...

Merhabalar;

tengelli' Alıntı:
yalovaguvercin' Alıntı:

selamlar miro sitesindeki oyun kuşlarına baktınız mı peki http://site.mynet.com/zekibaran1968/guvercin/id1.htm peki bunların hangisi mardinin yöresel kuşları ? veya hangisi miro..?

sitedeki mardinde son yıllarda şampiyon oyun kuşları var, herkesin mutlaka siteye bir göz atması gerek diye düşünüyorum. üst üste birkaç sene şampiyon olmak hemde her seferinde farklı kuşlarla pek kolay olmasa gerek.. Demekki elinde damarı yakalamışsan kuş çıkıyor....saygılar

yalovaguvercin' Alıntı:
Merhabalar;

tengelli' Alıntı:
yalovaguvercin' Alıntı:

selamlar miro sitesindeki oyun kuşlarına baktınız mı peki http://site.mynet.com/zekibaran1968/guvercin/id1.htm peki bunların hangisi mardinin yöresel kuşları ? veya hangisi miro..?

sitedeki mardinde son yıllarda şampiyon oyun kuşları var, herkesin mutlaka siteye bir göz atması gerek diye düşünüyorum. üst üste birkaç sene şampiyon olmak hemde her seferinde farklı kuşlarla pek kolay olmasa gerek.. Demekki elinde damarı yakalamışsan kuş çıkıyor....saygılar

selamlar beni yanlış anladın sanırım
ordaki oyun kuşlarından hangisi mardinin yöresel kuşu diye sordum oynuyormu oynamaz mı demedim mardinin takla kuşundan cok ordaki oyun kuşu resimleri başka yöre kuşlarına benziyor.

merhabalar,

tengelli' Alıntı:
ordaki oyun kuşlarından hangisi mardinin yöresel kuşu diye sordum oynuyormu oynamaz mı demedim mardinin takla kuşundan cok ordaki oyun kuşu resimleri başka yöre kuşlarına benziyor.

Bu konuda muhatabın ben değilim sanırım. Kuşlarının kökeninin nereye dayandığını bilemem merakını gidermek için sitesinden kendine ulaşabilirsin. mardin kuşunu bir mardinliden özellikle bunları yetiştiren emek verenden öğrenmelisin. Benim demek istediğim ortada büyük bir emek ve büyükte bir başarı var takdir etmek lazım diye düşünüyorum...

yalovaguvercin' Alıntı:
merhabalar,

tengelli' Alıntı:

Bu konuda muhatabın ben değilim sanırım. Kuşlarının kökeninin nereye dayandığını bilemem merakını gidermek için sitesinden kendine ulaşabilirsin. mardin kuşunu bir mardinliden özellikle bunları yetiştiren emek verenden öğrenmelisin. Benim demek istediğim ortada büyük bir emek ve büyükte bir başarı var takdir etmek lazım diye düşünüyorum...

tabiki iyi kuş besleye bilen ve yetiştirebilen herkesi tektir etmek lazım emek işi ucurup hakkını vermek sonra kazanmak o konuda bir diyeceğim yok yiğidi öldür hakkını ver misali ama aralarında miroda yok mardin yöresel kuşuda fakat güzel emek harcanmış ve kaliteli kuşlar buna benim bi deyecegim olursa allah ona bunlara verdiği emeğin karşılıgını versin. maşallah demek düşer.

merhaba;

tengelli' Alıntı:
tabiki iyi kuş besleye bilen ve yetiştirebilen herkesi tektir etmek lazım emek işi ucurup hakkını vermek sonra kazanmak o konuda bir diyeceğim yok yiğidi öldür hakkını ver misali ama aralarında miroda yok mardin yöresel kuşuda fakat güzel emek harcanmış ve kaliteli kuşlar buna benim bi deyecegim olursa allah ona bunlara verdiği emeğin karşılıgını versin. maşallah demek düşer.

Sitede miroda yok mardin yöresel kuşuda yok diyorsun herhalde aynı siteye bakmıyoruz. http://site.mynet.com/zekibaran1968/

yalovaguvercin' Alıntı:
merhaba;

tengelli' Alıntı:

Sitede miroda yok mardin yöresel kuşuda yok diyorsun herhalde aynı siteye bakmıyoruz. http://site.mynet.com/zekibaran1968/

ben öyle bir şeyde demedim ya yanlış anlaşılıyorum yada yanlış anlatıyorum sadece oyun kuşları kısmına bakarsan birde kupa aldıgı kuşa onlar kesinlikle mardin yöresel kuşu değil bence.

yalovaguvercin' Alıntı:
merhaba;

tengelli' Alıntı:

evet yanlış siteye bakıyormuşsunuz ben resimlerin alındıgı ve arkadaşın kendi sitesinden bahsediyorsum zeki baranın sitesinden değil http://site.mynet.com/timurexpo/taklaoyunkusu/id6.htm

oyunkuşu' Alıntı:
merhaba miro merakçısı arkadaşlar . olması gereken tüm özelliklere sahip MİRO budur . saygılarımla

adsz1r.jpg

adsz11.jpg

miroo.jpg

resimlerin üstündeki site

valla abi ne yalan süylüyeyim senin mirolar gibi yok bu sitede cok güzel kuşların beslenilcek kuş seninkiler.sagılarımla.

hhhshk.jpg

bbbgon.jpg

Şu mirolar çok güzel kuşlar ama çok pahalı yaa. İlerde bir gün zengin olursam 1 çift alıp besleyeceğim :hhh:

SİNAN ÖZTEKİN

Merhabalar.
Miroların ve Kuveytlerin orjinali minyon olur. Renkler çok iyi ama malesef boyları çok büyük. Saygılar..

Bende bu kuşların safı yok ama bir tane saf erkekten alınmış yavrularla kırarak tam 6 senedir uğraşıyorum. taklaları çok güzel ,çok güzel atış aypıyorlar::(kapanıp geliyorlar:)ve çok sert çıkıyorlar genelde de kanatlarını elliyorlar.ama yinede uğraşıyorum oynayanını seyretmek inanın doyum olmuyor.saflrınıda uçurduk arkadaşlar olarak çok toplu takla atıyor açılmıyorlar tabiki kuşltan kuşa değişir benim elimdekilerden söz ediyorum besleyenlere tavsiyem uçursunlar bgaksıklar aynadığı zaman parayla değişilmeyecek bir zevk lacaklarından emin.saygılarr...

Geri