Miro ve Risasi ırkı güvercinler için ayrı bölüm açtık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam değerli dostlarım miro ve risasi ırkı güvercinlerimizi tanıtmak ve paylaşmak için şebap ırkının içinden çıkartarak yeni bir bölümde bir araya topladık..bundan sonra bu sayfada açacağız tüm yeni konularımızı viewforum.php?f=179 ..saygılarımla..
ali hakan

Re: Miro ve Risasi ırkı güvercinler için ayrı bölüm açtık bölümü

hayırlı olsun bilgilendirme ve paylaşım açısından daha yararlı olucaktır eminim. teşekkürler

Selamlar

Ben biRşeyi merak ediorum Miro ve Risasiler hakkında az çok kendimce bilgim war fakat yinede kendi gözlerimle görmek için bunlardan bir çift uçurmayı düşünüorum daha önce böyle birşeyi deneyen warsa lütfen bilgilendirsin

Saygılar....

selam değerli dostum..inan bana ben de bunu uçuranı duydum ama görmek nasip olmadı..amacım bir risasi ve bir miro uçurup performansını görmek..inşallah bunu becerip sizlerle paylaşırım..

gerçekten bende hep bu kuşları yerde gördüm çok merak ediyorum uçanı nasıl olur uçurup bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim .selamlar .ŞEREF

Bölüm Hayırlı Olsun, Emegi Gecen Herkeze Sonsuz TesekkurLer..

Ali bey emaneti metine verdim size ulaşımı beğendinizmi selam dursun

selam dursun bey..sağolasın emanetin metin bey tarafından mutlu beyin de yardımı ile bayram sabahı bana ulaştı..teşekkürler ediyorum beni mahçup ettiniz..

Yeni miro ve risasi ırkı bölümü tüm kullanıcılara hayırlı olsun kuranlarada teşekkürler....

bylegend' Alıntı:
Yeni miro ve risasi ırkı bölümü tüm kullanıcılara hayırlı olsun kuranlarada teşekkürler....

sağolasın değerli kardeşim sizlerede hayırlı olsun..

selam değerli dostlarım..yeni bölümü açm sebebimiz kostüm ve per formansı için baktığımız miro ve risasi ırkı kuşlarımızı burada paylaşmak ..fakat sizlerden gelecek yeni fotoları hala bekliyoruz..arkadaşlar miro ve risasi ırkına ait performans video suna sahip yada başka bir yerde görmüş arkadaşlarımız bunu bizler ile paylaşırlar ise mutlu olacağız..

selamlar.miro uçuranlar performansından oldukça memnun olduklarını söylüyorlar.aşırı sıcaklarda bile oldukça güzel uçtuklarını ankara kuşları kadar olmasa da pergormanslarının iyi olduğunu yazıyorlar.

selam değerli dostum..cevap yazmakta geç kaldık kusurumuza bakma..miro ırkı kanada yüklenmeyi bilen sert uçan ve kanat açmayan kuşlardır..ankara kuşu gibi uzun gitmezler ama güç gösterisi dediğinde kanat sesleri ile bunu anlatırlar..seyirleri zevklidir..

Valla arkadaşlar 3 ay oldu bir çift miro aldım ala ala altından bir tane cik yavru aldım onada bakıcılar bakıyo ben buradan bir soru sorayım şu mironun rengimi önemli oyunumu biri bana cevap versin

S.A

Ben ucanini takla atanini 3-5 metre fisek cekenini gördüm ama bizim oyun kuslari performans yapanini daha hic görmedim sada Rahmetli saim ustanin kuslarinin anlatildigi gibi hikayeleri var yanliz ben kendi gördügüm miro ucauran arkadaslarimda ucan mirolar oyun kusundan cok kostüm kusu olmayi basarabiliyorlar...

Saygilarimla

selam arkadaşlar.ben ankaradan erdeğe gelip buraya yerleştim.bir yıldır erdekteyim.6 ay önce suriyeden gelme resasilerden bir çift yumurta aldım.yavrular çıktı şanssızlık ki ikiside erkek.ben de birini uçurmaya karar verdim.yavru şimdi taklayı çevirdi.sık taklaya girdi.ankara deyimiyle sersemde.çok taklalı olacak gibi.kanat sesi çok.uçurmaya devam ediyorum.benim beslediğim kuşlar olsa 15 gün sonra yere gelmeye başlar.bunu bilmiyorum.bakıp görecem.sizlerlede paylaşacam.hastalık,alıcıkuşlar ve hırsızlardan uzak hayırlı uçurmalar dileklerimle.hoşçakalın

mrb arkadaşlar şöyle eli ayağı düzgün yavru alabileceğim bir çift risasi istiyrm bana fiyat verebilecek var mı sevinirim iletişime geçen olursa..ismim murat

Geri