MİROLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sercan gönal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sercan gönal
Meslek
plastık dograma
İlgi Alanı
Kediler
SELAM ADIM SERCAN GÖNAL ERDEKI TE YASAMAKTAYIM MİRO GUVERCINI YETISTIRMEKTEYIM
SITEM :: http://site.mynet.com/erdeksercan/index/
BANA ULASMAK ICIN:: 0554 247 53 08
MSN :: [email protected]

Ekli dosyalar

• mırolar6.webp
    mırolar6.webp
    17.4 KB · Görüntüleme: 2,407
selam zeki palaz neyiniz oluyor?

abım oluyorrrrr nee olduuuun onunn kusunuumuuu gordunn heee

selam değerli dostlarım site içi yazışmalarımızda üslubumuza ve yazdıklarımıza dikkat edelim arkadaşlar..

sercan gönal' Alıntı:
abım oluyorrrrr nee olduuuun onunn kusunuumuuu gordunn heee

yaş kaç 13 felan mı ? sitedeki resimleriniz ayni farkındaysan bari farklı yerde cekseydin daha mantıklı olurdu o benim diyor sende benim diyorsun ondan sordum yaş citten 13 felan mı?

yokk bıladerr yass 7 dagaa yedııı beee senn bakk kendıı kusunuuu fazlaa otmee buralardaa beeee

sen benleee neyınn tartısmasınıı yapıyonn kııı heee neyınn benn senıı tanımıyorummm bılee senınn msn nee msj attıkk okuduysann daga nee kıı ugrasıyonnn
bak ısıneeeee

Ekli dosyalar

• PIC_0011.webp
    PIC_0011.webp
    668.3 KB · Görüntüleme: 1,618

Ekli dosyalar

• PIC_0020.webp
    PIC_0020.webp
    762.8 KB · Görüntüleme: 1,623

Ekli dosyalar

• PIC_0021.webp
    PIC_0021.webp
    752.6 KB · Görüntüleme: 1,564
öncelikle selam senle uğraşmakla alakası yok sadece sormuştum sen sert bir uslupla cevap verdin senle neden uğraşayım sen beni ben seni tanımam kuşların güzel sadece sormuştum.

tamm ksusraa bakmaa abıcımm moralımm bozuk bu aralar ondann tekrardan ozur dılerım

tekrar selam önemli değil ben resimler ayni olunca sormuştum acaba tanıdığımı yoksa başkası benim kuşlarım diye onları kendi sitesinemi koymuş acaba diye düşünerek sordum. önemli değil yanlız önce neden sordugunu anlarsan sorun olmaz :=) ben zekiyle bi ara diyolaga geçtim ona yakın samandırada oturuyorum bir ara zaten müsait olursam resmini değil gerçek halini görmek için ugrayacağım yanına uygun görürse bendede mirolar var ama ne hikmet hep dişiler öldü. senin bu sert uslubunla senle ticeret yapamayız ama abinle yapıcaz sanırım yaza doğru şimdilik selamlar

önemli degıl hersey para degıldır ben tıcaret ıcın zaten konusmadım senınle ben kuslarımıı satmak ıstesemm hemen satarımm zaten benım oyle bır sorunum yok benım kuslarımın soyu bellı sopu bellıı senn abımle yap tıcaretı zaten suan ıstanbulda miroların anne baba sı war gerı kalan hepsı bendeee

[No message]

Ekli dosyalar

• PIC_0011.webp
    PIC_0011.webp
    1,014.7 KB · Görüntüleme: 897
sayın admın kuslar satılmıstır lutfen resımlerı kaldırırmısınız cok tesekkurler

Geri