mirocu
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
123_123' Alıntı:maşallah çok güzellermiş güle güle besle
kuscu522' Alıntı:hakan abimm maşallahı var hepsinin,renk tonları süperr allah nazarlardan korusun sağlıklı bol yavrular almandileğiyle abii
saygılarımla
KuCuKaFaCaN' Alıntı:Maşallah abi cok güzeller allah tuylerı kadar ömür ve bol, saglıklı yavrular nasıp etsın
taner61' Alıntı:Maşallah Kuşlar Çok Güzel.Allah Nazarlardan Saklasın Bol Yavru almayı Nasip Etsin.
Saygılarımla...
EFKARLI_COCUK
şeref' Alıntı:Maşllah renkleri , desenleri kıvamında, kuşlarınızın . İnternette bakıyorum bazen miro resimlerine, çoğu bozuk silik yada beli açık . Böyle temiz olanı gerçektende az . Ben bu kuşları canlı da gördüm çok kısa süre önce oldukça sağlıklı hayvanlar ... BAKALIM BU YAZ İNŞALLAH UÇURACAĞIM da BUNLARDAN kısmetse.. Selamlar.ŞEREF
casus' Alıntı:miroların guzel oyunludurlarda inş bol yawru alırsın renkleride güzel... gurkan sahın...
kuscuyum_45' Alıntı:abi süper kuşların alayı güsel kuşlarını bol bol yawru alman dileğiyle aeo
KUBİLAY saygılarımla.......
Fenerbahcem' Alıntı:Maasallah abi guzel kuslar bizlere daha nasip olmadi Miro beslemek , millet abuk subuk fiyatlara satmakta burda yoksa bende alir beslerdim , insallah bizde besleriz birgun.Bol saglikli yavrular alman dilegiyle ..
Republic' Alıntı:Masallah kuslarınız cok guzelmis renkleri cok guzel bol yavrulu gunler saygılarımla..
kazimcankurt' Alıntı:maşallah
mayk_77' Alıntı:ali abi guzel kusların var bol yavrular alırsın ısallah bıde bu kuslar kac para yapıo alı abı