MİRO'LARIMIN SON RESİMLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostlarım mirolarımın son resimlerini çektim sizler ile paylaşmak istedim..

Ekli dosyalar

• DSC00079.webp
    DSC00079.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,945
ve bir daha......

Ekli dosyalar

• DSC00074.webp
    DSC00074.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,991
Maşallah abi cok güzeller allah tuylerı kadar ömür ve bol, saglıklı yavrular nasıp etsın :)

hakan abimm maşallahı var hepsinin,renk tonları süperr allah nazarlardan korusun sağlıklı bol yavrular almandileğiyle abii

saygılarımla

maşallah çok güzellermiş güle güle besle

123_123' Alıntı:
maşallah çok güzellermiş güle güle besle

kuscu522' Alıntı:
hakan abimm maşallahı var hepsinin,renk tonları süperr allah nazarlardan korusun sağlıklı bol yavrular almandileğiyle abii

saygılarımla

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
Maşallah abi cok güzeller allah tuylerı kadar ömür ve bol, saglıklı yavrular nasıp etsın :)

selam değerli dostlarım..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..yavruları ve azmaları çekmedim ...yakında onlarıda çeker atarım..

saygılar...

Maşallah Kuşlar Çok Güzel.Allah Nazarlardan Saklasın Bol Yavru almayı Nasip Etsin.

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

Maşllah renkleri , desenleri kıvamında, kuşlarınızın . İnternette bakıyorum bazen miro resimlerine, çoğu bozuk silik yada beli açık . Böyle temiz olanı gerçektende az . Ben bu kuşları canlı da gördüm çok kısa süre önce oldukça sağlıklı hayvanlar ... BAKALIM BU YAZ İNŞALLAH UÇURACAĞIM da BUNLARDAN kısmetse.. Selamlar.ŞEREF (:

miroların guzel oyunludurlarda inş bol yawru alırsın renkleride güzel... gurkan sahın...

miroların guzel oyunludurlarda inş bol yawru alırsın renkleride güzel... gurkan sahın...

abi süper kuşların alayı güsel kuşlarını bol bol yawru alman dileğiyle aeo
KUBİLAY saygılarımla.......

Maasallah abi guzel kuslar bizlere daha nasip olmadi Miro beslemek , millet abuk subuk fiyatlara satmakta burda yoksa bende alir beslerdim , insallah bizde besleriz birgun.Bol saglikli yavrular alman dilegiyle ..

taner61' Alıntı:
Maşallah Kuşlar Çok Güzel.Allah Nazarlardan Saklasın Bol Yavru almayı Nasip Etsin.

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

şeref' Alıntı:
Maşllah renkleri , desenleri kıvamında, kuşlarınızın . İnternette bakıyorum bazen miro resimlerine, çoğu bozuk silik yada beli açık . Böyle temiz olanı gerçektende az . Ben bu kuşları canlı da gördüm çok kısa süre önce oldukça sağlıklı hayvanlar ... BAKALIM BU YAZ İNŞALLAH UÇURACAĞIM da BUNLARDAN kısmetse.. Selamlar.ŞEREF (:

casus' Alıntı:

kuscuyum_45' Alıntı:
abi süper kuşların alayı güsel kuşlarını bol bol yawru alman dileğiyle aeo
KUBİLAY saygılarımla.......

Fenerbahcem' Alıntı:
Maasallah abi guzel kuslar bizlere daha nasip olmadi Miro beslemek , millet abuk subuk fiyatlara satmakta burda yoksa bende alir beslerdim , insallah bizde besleriz birgun.Bol saglikli yavrular alman dilegiyle ..

teşlekkürler değerli dostlarım ...daha güzel fotolar çekmek gerektiği kanısındayım ..havanın kötü oluşundan dolayı merdiven arasında çekmek zorun da kaldım fotoları..

Masallah kuslarınız cok guzelmis renkleri cok guzel bol yavrulu gunler saygılarımla..

ali abi guzel kusların var bol yavrular alırsın ısallah bıde bu kuslar kac para yapıo alı abı

maşallah

kazimcankurt' Alıntı:

mayk_77' Alıntı:
ali abi guzel kusların var bol yavrular alırsın ısallah bıde bu kuslar kac para yapıo alı abı

selam değerli dostlarım..temennileriniz için teşekkürler..bu cinsler yani miro ve risasi ırkı miktar belirtmek istemiyorum ama eğer sağlam damar alınması düşünülür ise bir hayli pahalı diyebilirim..çevrenizde miro bakan arkadaşlarınıza sormadan almayın derim...

abicim harikalar vesselam

Geri