Mısır güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Hoca

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hayrettin BÜYÜK
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
sdes8.jpg

14507488ta4.jpg

file2do4.jpg

Selamlar.
Sayın Hocam paylaşım için teşekkürler.
Sanırım bunlar yüksek uçucu ırklardan. İran güvercinleri var forumda tanınmayan ırklar bölümünde onların yapılarına çok benziyorlar.
Paylaşım için tekrar teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

hocam resimler gerçekten ilginç.
hele ilk resim çok acayip.bunlar mısır damı yetiştiriliyormuş?
hüseyinin de dediği gibi ikinci ve üçüncü resimdeki kuşlar iran kuşuna benziyor.
paylaşım için teşekkürler.

wallah üç kuşta birbirinden değişik ama ilk resimdeki çok değişik.

Literatürde Mısır kuşları olarak geçiyor. İlk resimdekini ben de ilk defa gördüm. Uçuşları hakkında bir bilgiye sahip değilim. Saygılar..

[renkli][/renkli]Şimdi bir sorum olacaktı. Ben yukarıya resim ekledim fakat eklediğim resimleri kendim açamıyorum. Benim bilgisayarda hangi program eksik anlayamadım. Bazı video görüntülerini de aynı şekilde göremiyorum. Yardımcı olunsanız sevinirim. :ckmk:

Hoca' Alıntı:
[renkli][/renkli]Şimdi bir sorum olacaktı. Ben yukarıya resim ekledim fakat eklediğim resimleri kendim açamıyorum. Benim bilgisayarda hangi program eksik anlayamadım. Bazı video görüntülerini de aynı şekilde göremiyorum. Yardımcı olunsanız sevinirim. :ckmk:
Hayrettin hocam,resmin üzerine sağ tıklayıp,bağlantıyı yeni pencerede açı tıklarsanız resimleri görebileceksiniz.

[not][/not]Çok teşekkür ederim. Videolar için ne yapılabilir? Boş bir sayfa görüntüsü çıkıyor.

Hoca' Alıntı:
[not][/not]Çok teşekkür ederim. Videolar için ne yapılabilir? Boş bir sayfa görüntüsü çıkıyor.
Sayın hocam,videolar için şu an malesef bir şey yapamamaktayız,çünkü videolarımızın tamamı youtube üzerinden sitemize eklenmiştir,bildiğiniz gibi youtubeye erişim ülkemizde mahkeme tarafından yasaklanmıştır,diğer video sitelerine artık yavaş yavaş güvercin videoları eklenmekte,güvercin sever dostlarımız tafafından.Onun için belirli bir zamandan sonra,sitemizde bulunan youtube üzerinden eklenmiş vidolar kaldırılıp,diğer siteler üzerinden eklentiler yapmaya başlayacğız,bu zaman zarfında siz değerli üyelerimizden biraz zaman ve sabır istiyoruz,anlayışlarınız için teşekkür ederiz.

hayrettin hocam resimleri site üzerinden eklediğiniz için bazı bilgisayarlarda bu şekilde sorunlar yaratabiliyor.
ben resimleri şu an düzelttim.
hüseyin kardeşimizin video lu bir şekilde anlatımı var resim eklemek için.
resimleri o şekilde eklerseniz bir sorunla karşılaşmazsınız.

Anladım, çok teşekkür ederim. Saolun..

Geri