Hoca
Üye
- Ad Soyad
- Hayrettin BÜYÜK
- Meslek
- Öğretmen
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayrettin hocam,resmin üzerine sağ tıklayıp,bağlantıyı yeni pencerede açı tıklarsanız resimleri görebileceksiniz.Hoca' Alıntı:[renkli][/renkli]Şimdi bir sorum olacaktı. Ben yukarıya resim ekledim fakat eklediğim resimleri kendim açamıyorum. Benim bilgisayarda hangi program eksik anlayamadım. Bazı video görüntülerini de aynı şekilde göremiyorum. Yardımcı olunsanız sevinirim. :ckmk:
Sayın hocam,videolar için şu an malesef bir şey yapamamaktayız,çünkü videolarımızın tamamı youtube üzerinden sitemize eklenmiştir,bildiğiniz gibi youtubeye erişim ülkemizde mahkeme tarafından yasaklanmıştır,diğer video sitelerine artık yavaş yavaş güvercin videoları eklenmekte,güvercin sever dostlarımız tafafından.Onun için belirli bir zamandan sonra,sitemizde bulunan youtube üzerinden eklenmiş vidolar kaldırılıp,diğer siteler üzerinden eklentiler yapmaya başlayacğız,bu zaman zarfında siz değerli üyelerimizden biraz zaman ve sabır istiyoruz,anlayışlarınız için teşekkür ederiz.Hoca' Alıntı:[not][/not]Çok teşekkür ederim. Videolar için ne yapılabilir? Boş bir sayfa görüntüsü çıkıyor.