Mısiri Mesut /İstanbul/Karadeniz mahallesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan misirimesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut Yılmaz
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Ucurduğum kuşlarım:

Ekli dosyalar

• Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    96.9 KB · Görüntüleme: 1,847
  • Görüntü020.webp
    Görüntü020.webp
    110 KB · Görüntüleme: 1,912
  • Görüntü023.webp
    Görüntü023.webp
    104.5 KB · Görüntüleme: 1,879
Devam :

Ekli dosyalar

• Görüntü026.webp
    Görüntü026.webp
    130.1 KB · Görüntüleme: 1,848
  • Görüntü029.webp
    Görüntü029.webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 1,901
  • Görüntü032.webp
    Görüntü032.webp
    94.2 KB · Görüntüleme: 1,951
Devam :

Ekli dosyalar

• Görüntü038.webp
    Görüntü038.webp
    49 KB · Görüntüleme: 1,913
  • Görüntü040.webp
    Görüntü040.webp
    95.4 KB · Görüntüleme: 1,901
  • Görüntü050.webp
    Görüntü050.webp
    320.7 KB · Görüntüleme: 1,893
Devam :

Ekli dosyalar

• Görüntü055.webp
    Görüntü055.webp
    72.8 KB · Görüntüleme: 1,895
  • Görüntü058.webp
    Görüntü058.webp
    102.2 KB · Görüntüleme: 1,886
  • Görüntü067.webp
    Görüntü067.webp
    47.6 KB · Görüntüleme: 1,882
Devam :

Ekli dosyalar

• Görüntü075.webp
    Görüntü075.webp
    74.9 KB · Görüntüleme: 1,910
  • Görüntü084.webp
    Görüntü084.webp
    50.8 KB · Görüntüleme: 1,909
  • Görüntü086.webp
    Görüntü086.webp
    95.4 KB · Görüntüleme: 1,922
Devam :

Ekli dosyalar

• Görüntü090.webp
    Görüntü090.webp
    47.3 KB · Görüntüleme: 1,867
  • Görüntü091.webp
    Görüntü091.webp
    57 KB · Görüntüleme: 1,873
  • Görüntü099.webp
    Görüntü099.webp
    50.5 KB · Görüntüleme: 1,864
Devam :

Ekli dosyalar

• Görüntü098.webp
    Görüntü098.webp
    106.8 KB · Görüntüleme: 1,866
  • 21052011466.webp
    21052011466.webp
    353.8 KB · Görüntüleme: 1,940
kendi çapında güzel sağlıklı kuşlar . tüyünce hayrını gör . bol yavru alırsın İNŞALLAH .

canım kuşların bakıcıları bangolara bursalar baskalar bakıyor bir ciftte trakya var onlar bakıyor tepeli yanlız onalrın resmini koymadım yumurtada olduğu için

ikinci arkadaşa cevap olarakta milletin salma tuttuğu bangoları ben ucuruyorum beğenip beğenmemek onun elinde bazı bangolar resimde güzel cıkmaya bilir daha koymadığım bangolarda var gaga kafa o biçim hem ben balkonda besliyorum millet benim gibi bangolaraı salmada esir tutuyor ben hem ucuruyorum hem zevk yapıyorum

misirimesut' Alıntı:
canım kuşların bakıcıları bangolara bursalar baskalar bakıyor bir ciftte trakya var onlar bakıyor tepeli yanlız onalrın resmini koymadım yumurtada olduğu için
peki kendileri bakabilir mi abicim.yani bakıcı kullanmazsan yavru büyütebiliyorlar mı.ayrıca kuşların kalitesi konusuna katılıyorum.sitede gördügüm en iyi bangolardan bence senin bangolar.begenmeyen kendi kuşunu koysun da görelim.beğenmemekle olmuyor sadece.daha iyisi sende olacak ki laf edesin

Güzel kuşlar. Kardeş önemli olan kendi beğendiğin kuşları yetiştiriyor olman. Her yetiştirici kendi zevkine göre, alacağı keyfe göre kuş seçer. Benim kümesim terasta, kapıları 24 saat açık durur. Kuşlar canları ne yapmak isterse onu yapar. Asla onları kapatmam. Kendilerini özgür hissetmeleri ve canları istediğinde keyiflerince uçmaları, benim için en zevkli seyirlerin oluşmasına yol açıyor.

Paylaşım için teşekkürler.

Meraba mesut bey öncelikle kuş sever olmanızı ve birde BANGO sever olmanızı tebrik ederim size bir şey soracağım
kuşlar hepsi bir kümestelermi. gördüğüm kadarıyla beyaz kuyruk- ve kanat kuyruk kuşlar bir arada bence biraz ters geldi onun için sormak zorunda kaldım saygılar.kuşlarınız kendi sınıfında güzeller güle güle besleyin bol yavru lar almanız dileğiyle

evet erdinç bey ben balkonda besliyorum mecburen hepsi bir kümeste ben bulduğum hoşuma giden kuşları alıyorum kant kuyruk beyaz kuyruk fark etmiyor kesme bütceme göre bulduğum bangoyu alıyorum alışan kalıyor alışmayan kacıyor ben sizin kuşlarıda inceledim sizinkilerde maşallah güzeller bol yavru almanı temenni ederim yersizlik cok zor yerim olsa daha geniş kapsamlı besliycem heves işte aşağı yukarı 30 senedir besliyorum beslemedimi gözlerim hep havada oluyor milletin kuşlarını seyrediyorum hep bango beslemedim tabi kelebek bursa baska en uzun süreli 4 yıldır burda bango besliyorum burası kendi evim daha önce kirada oturuyordum kiracılıkta olmuyor biri bir laf ettimi ev sahibiyle papaz oluyorsun nizam sizi tanıyormuş nizam benim cocukluk arkadaşım umaram bu sene yavru alabiliriz gecen yıl bayağı bangom öldü bir hastalık türedi sizede gelmiştir belki kuşa bakıyorum akşam güldür güldür ötüyor sabah bakıyorum ölmüş aşağı yukarı 15 tane bangom öldü kümesi değiştirdim yeni kümes yaptım şu an 11 tane bangom kaldı eşleri yeni yeni uyduruyorum doğru dürüst 2 cift eşli var diğerlerini eş yapmaya calışıyorum bu sene pek bango almadım bursa baska dönek tarzı kuşlar aldım onlarla kaln bangolrın yavrularını coğaltmaya calışcam saygılar

berat bey bango kuşu nazik kuş pek yavrusuna bakmıyor diğil yavru bakmak yumurtaya bile yatmıyor 2 3 gün yattımı hemen canı sıkılıyor kalkıyor bende sinir oluyorum buna biz eskiden bundan 20 yıl önce baktığımızda kendi kendilerine yavru bakıyorlardı kuşlar salmada beslene beslene ne yavru bakıyorlar nede doğru dürüst ucuyorlar ucmayı unutmuşlar ben cocukluğumdada bango beslerdim benim beslediğim bangolar sattığım zaman kanatsız gelirdi şimdi mezattan kuşu alıyorum en fazla iki hafta bantlı duruyor her hengi bir aksilik olmazsa kuş hemen alışıyor yani kuşların kanları bozulmuş damarsız damarları gitmiş zaten orjinal bango göremiyorum ne mezatlarda nede pazarda hep kırık kuşlar heves işte hobi nacan bizde böyle idare ediyoruz saygılar

misirimesut' Alıntı:
berat bey bango kuşu nazik kuş pek yavrusuna bakmıyor diğil yavru bakmak yumurtaya bile yatmıyor 2 3 gün yattımı hemen canı sıkılıyor kalkıyor bende sinir oluyorum buna biz eskiden bundan 20 yıl önce baktığımızda kendi kendilerine yavru bakıyorlardı kuşlar salmada beslene beslene ne yavru bakıyorlar nede doğru dürüst ucuyorlar ucmayı unutmuşlar ben cocukluğumdada bango beslerdim benim beslediğim bangolar sattığım zaman kanatsız gelirdi şimdi mezattan kuşu alıyorum en fazla iki hafta bantlı duruyor her hengi bir aksilik olmazsa kuş hemen alışıyor yani kuşların kanları bozulmuş damarsız damarları gitmiş zaten orjinal bango göremiyorum ne mezatlarda nede pazarda hep kırık kuşlar heves işte hobi nacan bizde böyle idare ediyoruz saygılar
mesut abi bilgilendirmen için teşekkürler

birkan bey sizede teşekkür ederim tabi kuşlar rahat etmeli ne kadar rahat ederse hasta olmalarıda o kadar zor olur eskiden yem olarak sadece buğday ve ekmek veriridik hasta olmazdı kuşlar eskiden sallabaş ve ic kuruma vardı şimdi değişik hastalıklar var hayvanlarda ani ölümler nezlenin ceşitleri birde bango kuşunda bakımı ağır öluyor yeme küsüyor havvan zaten zor yiyor cicek cıkıyor ben analmıyorum herşeyide veriyoruz düzelmiyor ben kendime bakmıyorum onlara aldığım ilaç vitaminler gibi neyse kafanı ütüledim galiba saygılar

Geri