misirimesut
Üye
- Ad Soyad
- Mesut Yılmaz
- Meslek
- Memur
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki kendileri bakabilir mi abicim.yani bakıcı kullanmazsan yavru büyütebiliyorlar mı.ayrıca kuşların kalitesi konusuna katılıyorum.sitede gördügüm en iyi bangolardan bence senin bangolar.begenmeyen kendi kuşunu koysun da görelim.beğenmemekle olmuyor sadece.daha iyisi sende olacak ki laf edesinmisirimesut' Alıntı:canım kuşların bakıcıları bangolara bursalar baskalar bakıyor bir ciftte trakya var onlar bakıyor tepeli yanlız onalrın resmini koymadım yumurtada olduğu için
mesut abi bilgilendirmen için teşekkürlermisirimesut' Alıntı:berat bey bango kuşu nazik kuş pek yavrusuna bakmıyor diğil yavru bakmak yumurtaya bile yatmıyor 2 3 gün yattımı hemen canı sıkılıyor kalkıyor bende sinir oluyorum buna biz eskiden bundan 20 yıl önce baktığımızda kendi kendilerine yavru bakıyorlardı kuşlar salmada beslene beslene ne yavru bakıyorlar nede doğru dürüst ucuyorlar ucmayı unutmuşlar ben cocukluğumdada bango beslerdim benim beslediğim bangolar sattığım zaman kanatsız gelirdi şimdi mezattan kuşu alıyorum en fazla iki hafta bantlı duruyor her hengi bir aksilik olmazsa kuş hemen alışıyor yani kuşların kanları bozulmuş damarsız damarları gitmiş zaten orjinal bango göremiyorum ne mezatlarda nede pazarda hep kırık kuşlar heves işte hobi nacan bizde böyle idare ediyoruz saygılar