Miske Dişim Yem yiyor ama cok zayıf.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mesken

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet seymen
Meslek
yok
İlgi Alanı
Kediler
ÖnceLikler Herkeze Merhabaler abiLerim kardeşlerim.

Miskecok zayıfLadı maşallahı var Dişim 2 haftadır cok haLsiz ve cok yem yiyor ama kendini toparlayamadı.
ayrıca isaL yem yerken hic bir sorun yok ama yem yedikden sonra pusuyu ve haLsiz bi sekİlde duruo.

Arkadasım bana Sarımsak ver dedi. Sarımsak veriyorum Sakıncası varmıdır kusa ?
Kusun kendini toparLaması icin ne yapmam gerekiyor. Oturdugum semtte güvercin bakan kimsede yok Öle 2 3 Kişi var onlarda pek ilgiLenmior onlara sordum oLumLu cvp aLamadım

Ne yapmam gerekior eLimde fazLA imkanımda yok.
Şimdiden yardımLArınız icin cok Teşekkürler.

mesken' Alıntı:
ÖnceLikler Herkeze Merhabaler abiLerim kardeşlerim.

Dişi Miskem COk zayıfLAdı 2 haftadır cok haLsiz yem yiyor ama kendini toparlayamadı.
ayrıca isaL. Yem yerken hic bir sorun yok ama yem yedikden sonra pusuyu ve haLsiz bi sekİlde duruo.

Arkadasım bana Sarımsak ver dedi. Sarımsak veriyorum Sakıncası varmıdır kusa ?
Kusun kendini toparLaması icin ne yapmam gerekiyor. Oturdugum semtte güvercin bakan kimsede yok Öle 2 3 Kişi var onlarda pek ilgiLenmior onlara sordum oLumLu cvp aLamadım

Ne yapmam gerekior eLimde fazLA imkanımda yok.
Şimdiden yardımLArınız icin cok Teşekkürler.

S.A.
KARDEŞ BENDEDE VARDI AYNI SEKILDE BI MISKI AYIRDIM KUSU DIGER KUSLARDAN TEK BASINA KALIOR HALA BENIM KUSDA YEM YIYORDU PUSUYORDU UCMUYORDU MUTSUZDU SANA TAVSIYEM KUSUNU KUCUK BI YERE TEK AL VE ONUNE KARISIK YEMLE SU SUREKLI BULUNDURMAN AYRICA SICAK OLSUN YERI ARADA CIKARIP ELINDE KANATLARINI ACARSIN AYRICA BAL YAGINI ONERIRIM ARTI KUSUN SAGINA SOLUNA BI BAK BIT PIRE VEYA UR GIBI HASTALIK VARMI BUNLAR KUSUN KILO ALMASINI ONLER AYRICA ISHAL ICIN PRINC VERMENI ONERIRIM INSALLAH DUZELIR

arkadaslar bir erkegim yavru bakarken zayıf düştü bi tanıdıgımda ornitap ver dedi bursa pazarından alırsın dedi ornitab toparlar deddi deneyen var mı?

Arkadaşlar kuşlarınızda büyük ihtimalle parazit olabilir kontrol etmenizi tavsiye ederim.

slm arkadaşım miski dişin için sana basit bir ilaç söyleyecem ama iyileşir diyorum ben aynı şey bendede oldu ama şimdi ii (ornitop) tablet normal eczanelerde satılıyor 16 tl fiyatı ama süper bir ilaçtır isal için bire birdir yavru kızmalarına sabah çeyrek akşam çeyrek anaç kuşlara sabah yarım akşam yarım ver bir tane kuşun isalden ölürse tel aç parasını iki katını gündereyim ben

mysterio parazit kontrolu mu bit - pire mi ...

arkadaşlar bende birçirt arapla alavar yumutluyolar cücükler çıkıyo 2 .3 hafta sonra cücüğe yemkusuyolarama yatmıyolar vetabiki cücükler ölü yo neden ola bilir acaba eşleri ayırımmi? şimdiden sağolun saygılarımla

Geri