Miski erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kral10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kral10

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan karahan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LnZSNcKrORg&feature=g-upl[/youtube]

Arkadaşlar kuş 2 yaşındadır,ilk yavrusuna bakmaktadır.2 gündür teke bırakıldı ve daha oyunu tam olarak oturmadı.Kuş:02.06.2012 tarihinde,saat:19.35'de kaldırıldı ve 20.25 geçe inmiştir.19 sefer yaptı ama 5 seferini yakalayamadık.İyi seyirler..."DADAŞ"

dadaş' Alıntı:
Arkadaşlar kuş 2 yaşındadır,ilk yavrusuna bakmaktadır.2 gündür teke bırakıldı ve daha oyunu tam olarak oturmadı.Kuş:02.06.2012 tarihinde,saat:19.35'de kaldırıldı ve 20.25 geçe inmiştir.19 sefer yaptı ama 5 seferini yakalayamadık.İyi seyirler..."DADAŞ"
Videolar bende açılmıyor.

Videoları youtube'a yükleyip izlenebilecek hale getirmeye çalıştım. Herkese iyi seyirler.
Kuşa gelince daha biraz zamanı var gibi geldi bana.
Güle güle besleyin Gökhan. Yeni videolarını bekliyoruz.
Selamlar
Khalid

toprağım güle güle uçur zevkle seyrettim

Kadir abi video düzenlemesi için teşekkür ederim.Dediğin gibi kuşun biraz zamana ihtiyacı var,2 gündür teke bıraktık zamanla daha iyi olmasını bekliyoruz bizde.İnşallah yeni kuşlarla sizlere yeni videolar izletiriz...Saygılar "DADAŞ"

Murat bey,beğenmenize çok sevindim çok saolun.İnşallah sizlerde daha iyilerini uçurursunuz... "DADAŞ"

Emek verdikçe dahada iyiye gidecektir.Paylaşım için teşekkürler.Gönlünüzce kuş uçurmanızı dilerim.

Oğuz abicim çok teşekkür ederim,elimizden geldiği kadar paylaşıp sizlere seyrettirmeye çalışıyoruz...Saygılar "DADAŞ"

Geri