MİSKİ GÜVERCİNLERİ 2009 GÜZELLİK YARIŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Forumda sizlerin katılımlarıyla Taklacı Miski güvercin yarışması düzenlecektir. Yarışma Taklacı ırklarımızdan miski, şebab, kaplama,sarı kafa,kara kanat,perçemli.....vb cinsleri için yapılacaktır. Yarışmaya aşağıdaki maddelere uygun olan her türlü miski cinsi güvercin ile katılabilirsiniz. Yarışmaya katılım ve oylama ile ilgili maddeler aşağıda sizlere sunulmuştur.

• Yarışmaya Katılım Koşulları
    Her üye yarışmaya katılabilir. Üyeler kendisine ait bir tane miski ile yarışacaklardır.
    Yarışmaya katılan güvercinin en az 600 x 450 Pixel boyutlarında,görüntü kalitesi yüksek resimler gerekmektedir.
    Yarışmaya katılacak güvercinler için farklı yerlerinden çekilmiş en az 3 adet net resim gerekmektedir. Görüntü kalitesi düşük veya bozuk resimler yarışmaya dahil edilmezler.
    Yarışmaya katılacak güvercinin sahipleri, net görünümdeki en az 3 adet resmi ad soyad, kullanıcı adı, memleket ve iletişim bilgileri ile birlikte bu konuya tek mesaj olarak eklemelidirler. Eklenen resimler Ömer ÖZKURT tarafından alınarak iletiniz silinecektir. Resimlerin onaylanması Ömer ÖZKURT tarafından yapılacaktır. Onay alıp almama durumunda size özel mesaj ve e-mail yoluyla bilgi verilecektir.
    Yarışmaya son katılım 05.02.2009 Tarihinde son bulacak, yarışmaya katılan güvercinler 07.02.2009 tarihinde üyelerin oylamasına sunulacaktır.

• Oylama Bilgisi Ve Kuralları
    Her üye bir oy kullanma hakkına sahiptir.
    Yarışmacılar kendi güvercinlerine oy verebilirler.
    Hile yapmak yarışmadan ihraç sebebi olmakla beraber, hile yapan kullanıcının uyarı hanesine bir uyarı yazılır.

Not:Yarışma içinde Forum Kuralları geçerlidir.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi almak için Ömer ÖZKURT ile irtibata geçiniz.

s a değerli site yöneticileri bu tür organizasyonlar yaptığınız için sizi kutlarım başarılarınızın devamını temenni ederim saygılarımla sebahattin bölükbaşı

BÖYLE BİR YARIŞMA İYİ OLDU GERÇEKTEN GÖZLERİMİZ ŞENLENECEK.

böyle yarışmalar düzenlediğiniz için çok teşekkür ederim.sayenizde gözlerim bayram ediyo :heyo: :heyo: :heyo:

Gerçekten güzel bir olay admin ve ekibi inşeallah başarınız devamlı olur...

Katılımlarınızı bekliyoruz.
Benim kuşum o kadar güzel değil,ben iddialı değilim diye düşünmeyin bırakın bunu güvercinseverler değerlendirsin.

Koyulan resimler tarafımdan bilgisayarıma indirip silinmektedir.
ve sizlere onay mesajı gelmektedir.
Resimlerim kalkmış kuşkusuna kapılmayınız.Size resimleriniz kabul edilmiştir şeklinde özel mesaj ve e-mail geldiyse sorun yoktur.

Sayın yetiştiricilerimiz günlerimiz daralıyor.
Zaman kaybetmeden resimlerinizi buraya koyunuz en üstteki kurallara uygun olarak.
Sonuçta bu bir yarışma kazanmakta var,kaybetmekte.Kuşunuza güvenin ve resimlerini yollayın bakarsınız bu onura sizin kuşunuz ulaşır hiç belli olmaz.
Birinci olmakta sorun değil önemli olan dostluk,beraberlik,güzel bir ortam sağlamak.

Yarışma da birinci olan kuşa ve sahibine bir maddi ödülümüz bulunmamaktadır ama bakarsınız maddiyatla satın alınamayacak küçük ama bir o kadar da hoş bir sürprizimiz de olabilir.

ömer bey bence bir ilki yapıyorsunuz başarılar dilerim önemli olan tanışmamız ve bu sevgiyi hep birlikte paylaşmamız saygılarımla beykoz kaplama miski üreticisi özgür delice

en yakın zamandan benden de gelıcek resimler saygılarımla herkese şimdiden başarılar (:

ben sımdı ıkılemde kaldım kaplamalılarla düz sebaplar nasıl yarıscak abı ıkısınınde farklı krıtellerı var duz sebapta var bende kaplamalı sarı kafada var bı acıklama lutfen [email protected]

Sertaç bey yarışmamıza herkes oy kullanabilecek.
yani bir kısıtlama yok,miskiden anlamayanlarda kullanacaktı engelleyemeyiz onlar mesela gözlerine hangisi hoş gelirse.
Bu işten anlayanlar ise mesala sizin kuşunuzu şebabınızı kendi kafasına göre 10 üzerinden puanlıcak kendi olması gereken kriterlerine göre.Öbür kuşu kaplamayı da kendi kafasına göre 10 üzerinden değerlendirecek olması gereken özellikleri için.
Birine 10 üzerinden 5 verdi diyelim,birine ise 10 üzerinden 6.
Ozaman 10 üzerinden 6 alan kuşa oy kullanacak.
Bilmem anlatabildimmi biraz karışık oldu ama herkes kendine göre bir değerlendirme yapacak mesela ben bu tarz puanlıcam oyum için.
Oyüzden şebabınızlada katılabilirsiniz,kaplamanızlada.

Hatta gümüş kaplama miskiler de katılsa güzel olur kanaatindeyim.yani açıkcası her türü katılsın şansım az diye düşünmesin.

sanırım kırıterlere göre olacak basıklar düzler urfa şebabı
yada masa kuşu adı altında en güzel kendini sergileyen kuşu seçecekler

Sayın yetiştiriciler zamanımız tükeniyor katılımlarınızı bekliyoruz.

selam demek ki sadece millet atıyor bende bu var şu var diye ama demek ki bir şey yokmuş :=)

admin' Alıntı:
Forumda sizlerin katılımlarıyla Taklacı Miski güvercin yarışması düzenlecektir. Yarışma Taklacı ırklarımızdan miski, şebab, kaplama,sarı kafa,kara kanat,perçemli.....vb cinsleri için yapılacaktır. Yarışmaya aşağıdaki maddelere uygun olan her türlü miski cinsi güvercin ile katılabilirsiniz. Yarışmaya katılım ve oylama ile ilgili maddeler aşağıda sizlere sunulmuştur.

• Yarışmaya Katılım Koşulları
    Her üye yarışmaya katılabilir. Üyeler kendisine ait bir tane miski ile yarışacaklardır.
    Yarışmaya katılan güvercinin en az 600 x 450 Pixel boyutlarında,görüntü kalitesi yüksek resimler gerekmektedir.
    Yarışmaya katılacak güvercinler için farklı yerlerinden çekilmiş en az 3 adet net resim gerekmektedir. Görüntü kalitesi düşük veya bozuk resimler yarışmaya dahil edilmezler.
    Yarışmaya katılacak güvercinin sahipleri, net görünümdeki en az 3 adet resmi ad soyad, kullanıcı adı, memleket ve iletişim bilgileri ile birlikte bu konuya tek mesaj olarak eklemelidirler. Eklenen resimler Ömer ÖZKURT tarafından alınarak iletiniz silinecektir. Resimlerin onaylanması Ömer ÖZKURT tarafından yapılacaktır. Onay alıp almama durumunda size özel mesaj ve e-mail yoluyla bilgi verilecektir.
    Yarışmaya son katılım 05.02.2009 Tarihinde son bulacak, yarışmaya katılan güvercinler 07.02.2009 tarihinde üyelerin oylamasına sunulacaktır.

• Oylama Bilgisi Ve Kuralları
    Her üye bir oy kullanma hakkına sahiptir.
    Yarışmacılar kendi güvercinlerine oy verebilirler.
    Hile yapmak yarışmadan ihraç sebebi olmakla beraber, hile yapan kullanıcının uyarı hanesine bir uyarı yazılır.

Not:Yarışma içinde Forum Kuralları geçerlidir.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi almak için Ömer ÖZKURT ile irtibata geçiniz.

Kuralları sizlere bir kez daha hatırlatmak istedim ve örnek olması açısından bir resim koydum.
Bakın bu resimin kalitesi yeterince iyi değil ama sizlerin yarışmaya katılması için daha kaliteli resimleri bu şekilde bir iletiye 3 resim koymanız gerekmektedir.

örnek

İsim soyisim :Ömer ÖZKURT
Kullanıcı adı : Ömer ÖZKURT
İletişim :o[email protected] ve 0543 601 95 45

Güvercinim 3 yaşındadır,14 tel kyruğu olup, 2 ye 2 akkuyruktur.

Bu resimler örnek temsil etmesi amacıyla konulmustur yani yarışmaya katılmayacaklardır.
Bu resimlerin görüntü kalitesi olması gerekenden düşük elimde bunlar olduğu için bunları koydum görüntü kalitesinin daha yüksek olması gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• MER YARISMA.webp
    MER YARISMA.webp
    80 KB · Görüntüleme: 2,161
  • MER YARISMA2.webp
    MER YARISMA2.webp
    32.3 KB · Görüntüleme: 2,104
  • MER YARISMA 3.jpg
    MER YARISMA 3.jpg
    81.2 KB · Görüntüleme: 2,016
hımm örnekverdiğiniz için teşekkürler

tebrikler çok güzel bir yarışma umarım tüm miski sevenler burada tanışıp kaynaşır

Bende yeni miski üreticilerinden birisiyim. Kuşlarım tam istedigim güzellikte olmasada yarıışmaya katılacağım. Güzel kuşlar görme dileğiyle.

ASLINDA BÖYLE YYARIŞMALAR GÜZEL OLUYOO BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM BEN HEKİM AYDINDANN TÜM GÜVERCİN HASTAKARINA SLM VE SAYGILARIMI SUNARIMM

Selamlar...

Ömer Bey, şu ana kadar kaç kuş katıldığını söyler misiniz?

Merhaba Arkadaslar, Yarismamiz Kuslarimizin Guzelliklerini on Plana Cikarmak Adina Uygulanmistir, Bir cok Kisi Tarafindan Ozenle Beslenen Bu Kuslarin Platformumuz Adi Altinda Birlikte Ayni Karelerde Gozukmesi Hos bir Enstantene Olucagi Kanisindayiz,

Yarismada Gerek kural Gerek Resim Ekleme Gibi Konularda Banada Danisabilirsiniz, [email protected]

Sevgili Taner bey, Su Anda 5 Tane Cok Guzel Kusumuz Yarismaya Katilmis Durumda, Diger Katilmaya Karar Veren Arkadaslarimizda Son Gune Kadar Kuslarini Guzellestiricekler, Bİr Grubumuzda Resim icin Beklemede Yada Poz Yakalama Derdinde, Yani Guzel ve Kaliteli Bir Yarisma Olacagini Umuyorum.
Katilan ve Destekleyen herkeze Turkiyenin 1 Numarali Guvercin Sitesi Kuscular.ORG Adina Saygi ve Hurmetlerimi Sunarim.

Sayın Sebahattin BÖLÜKBAŞI resimlerin 2 adeti tarafımdan konudan alınmış ve konudan silinmiştir.2 Adet resim elimde şu an fakat kurallar gereği 3 resim olmak zorunda .
Aynı kuşun farklı bir resmini daha gönderirseniz yarışmaya kaydınız o zaman alınacaktır.

Sayın yetiştiricilerimiz yarışma için son 5 gün.
5 ŞUBAT 2009 Perşembe günü saat gece 24:00 'a kadar resimlerinizi gönderebilirsiniz.
Yukarıdaki tarih ve saatten sonra gönderilen resimler hiçbir mazaret kabul etmeksizin yarışmaya dahil edilmeyecektir.

öncelikle sizlere deşekkür ederim böyle yarışmalardan dolayı ve güzel kuşlar görmüş olacagız .nasip olursa.bende.kuşlarımın 1.danesinin fotorafını cekip gönderecem. saygılar.ömer.bey

Sayın yetiştiricilerimiz yarışmamız için son 1 gün katılmak için son günü bekleyenlere duyurulur.

Bu konu 15537 kez izlenmesine rağmen katılım sayısı çok az ben buna anlam vermiyorum yarışma yapın diye defalarca ısrar ettiniz ama ülkemizde en fala beslenen cinslerden birinin yarışması,yetiştiricisi çok ama insanlar neden çekiniyor,neden katılmıyor anlayamıyorum. bence son günü değerlendirin derim rakip az sayıda şansınız çok.

selam fotogaraf makınası olamadığından resim daha çekemedim,yeterınce uzattınız zamanı pazar gününe kadar uzatma şansınız varmı acaba kusura bakmayın diğer abilere arkadaşlara saygısılık olmassa tabi

saygılarımla

Yarışma hiçbir şekilde uzatılmayacaktır kusura bakmayın bu prensiplerimize aykırı ve diğer adaylarada haksızlık olur bir gününüz var daha yarın gece 24:00 a kadar çekip yollarsanız yarışmaya katılabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

miski gönüllüleri ben beykoz dan kaplama miski yetiştiricisi özgür delice burada yapmış olunan birinciyi aramak sonuncuya gülmek değil üretmekde olduğumuz masa kuşlarını burada paylaşmak ve sergilemek katılımın az olması gerçekten çok üzücü son günü mutlaka değerlendirin bu kadar az değiliz saygılarımla özgür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri