xxgollum
Üye
sabuni erkek miski dişi ne çıkar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu görüşe katılmıyorum değerli arkadaşlar.Şimdi ne demek bu,kümesteki tüm kuşları birbirine kıracaksın diye,Nasıl yani benim kümesimde şimdi çakal ve oynar ırkı bulunuyor,yada bir çiftte mardin bulunsun.Şimdi ben bu saydığım ırkları birbirine vurarak,kırık yavrular alarakmı kan bulucam.ustad71' Alıntı:kanadı mor,paçaları lacivert,kuyrukları yeşil çıkar.denede gor xxgonlum arkadaşım.hiç bir kuş çifleşmeyle bozulmaz.deneyeceksin gerekirse kümesteki butun kuşları bırbırıne takacaksın.damarı ozaman bulursun.ne çıkacagına gelince orasını allah bilir.kuşların kuşaklar onceki neslinden gelen renkleride verebilir.kendi rengnide.
Değerli üyemiz ustad71 öncelikle şunu iyi bilin ki, ben sadece yazı yazmak için buraya yazı yazmam,olması gerekeni yazmak için yazarım.Burada bir anlaşalım.ustad71' Alıntı:gökhan @k arkadaşım,lütfen bir şeyleri yazmış olmak için yazmayalım.bir seferinde üveyik ile mardini eşleştirdim altından serçe çıktı puhha :. : :ckmk: arkadaşım,benim açmış olduğum bir forum vardı '' kuş besleyen çok ama kuşcu çok az '' işte bu senin dediğin,tam ona isabet ediyor.bir kere mardin kuşlarının arasına o senin saydıgın kuşlar sokulmaz hatta mardin kuşlarının içine kendi ırkından başka ırklar sokulmaz çunku kuşların karekterini bozar.ayrıca benim yazdığım yorum mardin kuşları ile alakalı.zaten mardin ile kelebeği eşleştirirsen altından alık alık gargiler alırsın.bilmem anlatabildimmi.
Hımmm..!
bilinçsizlige gelince : ben bilinçsizce,kendi cinsinden kuşları renk gozetmeksizin eş tutarak kendi payıma en kral kuşları besledim.şunu bil yada bilme hangi kuşun hangisiyle damar tutacağı belli olmaz.değilmi arkadaşlar demiyorum.benim için öyle.