Miski,Şabab,Kuveyt Taklacıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
7179imgpict0022mo2.jpg

7182imgpict0044lx2.jpg

7183imgpict0058hd2.jpg

7184imgpict0069pe2.jpg

92imgpic0032eu5.jpg

91imgimgp5658cz1.jpg

90imgimgp5631dr1.jpg

89imgimgp5625hr6.jpg

88imgdscn0421al5.jpg

87imgimag0157yd2.jpg

yok kardeşim bu kuşlar satılık değil.

gerçekten çok güzeller maşallah

maşşalah cok iyi ler. allah bol yavru aldırsın?

abi bende bi tane çok sağlıklı daha hiç yavru vermemiş ön tepe taklacı miski var ilgilenen olursa lütfen yazsın

Resim ve fiyat belirterek Alım Satım bölümüne ilan Bırakabilirsiniz.

resimlerideki bir kuşun boynunda bir şeyi vardı ne oldu ona acaba?

güzel kuşlar maşallah

lord' Alıntı:
resimlerideki bir kuşun boynunda bir şeyi vardı ne oldu ona acaba?

ya tüy dökümünde ya da yara bere gibi durumlarda bölgesel tüyler dökülür oda öyle bişey lord kardeşim.

s.a beyler maasallah güzel kuslar bunlarin özelligi nedir oynarlarmi yoksa sadece böyle kostüm kuslarimi. saygilarimla.
* BOZOGLU *

Merhabalar Tahir abi.Resimde bulunan kuşlardan ben sadece ilk fotoğrafta bulunanlardan besledim.Biz bursada o cinse daha çok kaplama diye hitap etmekteyiz.Malesef ben çok sayıda kaplama taklacı beslememe rağmen pekte fazla randuman aldığımı söyleyemem.Bilmiyorum belki bana iyileri denk gelmedi.Ancak tabiki iyi oynayanlarıda mevcuttur.4.ve 5. fotolardaki kuşlara kuveyt taklacıları denmekte.Ülkemizde yeni yeni görülmeye başlandılar.Ancak hiç beslemediğim için herhangi bir yorumda bulunmak istemiyorum.Kostümleri gerçekten çok güzel ve dikkat çekici duruyorlar.Umarım oyunlarıda kostümleri gibi güzeldir.

güzel kuslar ii günlerde besleyin

maşallah güzel kuşlar

bendede 1 çift taklacı var ben aslında saya besliyorum ama bi çift aldım ontepeliler çok guzel oyunlular

abı kusların masallahı var tuyunce hayrını gor

kusların ızgarasını nerden temın edıyorsunuz merak ettım acaba yardımcı olabılrmısınız

kardeşim maşallah bu kuşlar orjinal musul kuşu işte bence bu kuşlar musula has kuşlar olduğu için orjinalide böyle olur piyasada kırık kuş çok insanlar taktir etmesini bilmiyor birde hemen resim koymuşlar yazık ya

Geri