~ Miskici MYC ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten S.A Arkadaslar...

Istanbul Beykoz`dan sevdigim bir kardesimin kuslarini sizlerle paylasmak istedim,belki aranizda bu kuslari görmüs olanlariniz vardir ama görmiyenler icin bir ayricalik olabilir diye düsünüyorum..

Hepinize cani gönülden sevgi ve saygilarimi sunarim...

Tahir Kemal BOZOGLU

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    7.8 KB · Görüntüleme: 3,904
  • 2.webp
    2.webp
    28.1 KB · Görüntüleme: 3,782
  • 1.webp
    1.webp
    28.1 KB · Görüntüleme: 3,880
Devami....

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    17.2 KB · Görüntüleme: 3,913
  • 5.webp
    5.webp
    18.6 KB · Görüntüleme: 3,915
  • 4.webp
    4.webp
    8.4 KB · Görüntüleme: 3,927
Devami...

Ekli dosyalar

• 9.webp
    9.webp
    20 KB · Görüntüleme: 3,880
  • 8.webp
    8.webp
    29.3 KB · Görüntüleme: 3,954
  • 7.webp
    7.webp
    11.2 KB · Görüntüleme: 3,928
Devami...

Ekli dosyalar

• 12.webp
    12.webp
    7.4 KB · Görüntüleme: 3,864
  • 11.webp
    11.webp
    19.9 KB · Görüntüleme: 3,871
  • 10.webp
    10.webp
    26 KB · Görüntüleme: 3,865
[

Ekli dosyalar

• 14.webp
    14.webp
    13.9 KB · Görüntüleme: 3,856
  • 13.webp
    13.webp
    7.4 KB · Görüntüleme: 3,849
Açıkçası bu kuşlara hayran kaldım.Hasılı anka misali 10 numara kostüm kuşu bunlar.Sağlıklı ve güzel yavrular almanız dileğiyle!
Mardinci_Berat

kuşların hepsi birbirinden güzel söylenecek söz yok.düz sabunilerin üstüne kuş çıkacağını sanmıyorum.güle güle besleyin

Oyy oyy Oyy İ;şe Bu On Numara Kuşlarya Allah Herkeze Böyle Güzel Kuşlar Beslemeyi Nasip Etsin Arkadaşını Tbrk Ediyorum Böyle Güzel Kuşları Oldugu İçin:)

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

Masallah abi ellerine saglık bizimle boyle guzel kusları paylastıgın icin miskilerin renkleri cok guzel bayıldım boyle kuslar keske herkesin kumesinde olabilse tek kelimeyle HARİKA kuslar

saygilarımla..

kurban abim maş. arkadaşının düz we kaplama miskileri güselmiş allah uzun ömür wersin hem arkadaşına hem sana hemde kuşlara
KUBİLAY saygılarımla.......

Selamun Aleyküm Arkadaşlar öncelikle yapmış olduğunuz yorumlar için çok teşekkür ederim. Sizlerle ve bu güzel siteyle tanışmama vesile olan Bozoğlu Kardeşime de teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi Rabbime emaet ediyorum Sağlıcakla kalın.

kuşlara diyecek hiçbirşey yok.darıcalı mustafa abimiz :)tüyü kadar hayrını görür inşallah.kümesin maaşallahı var.abuk sabuk kümeslere yorum atacağınıza,buraya yorum atın arkadaşlar. :p

miskicimyc' Alıntı:
Selamun Aleyküm Arkadaşlar öncelikle yapmış olduğunuz yorumlar için çok teşekkür ederim. Sizlerle ve bu güzel siteyle tanışmama vesile olan Bozoğlu Kardeşime de teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi Rabbime emanet ediyorum Sağlıcakla kalın.

A.S Kurbanim,eksik olma biz tesekkür ederiz vesile olabildiysek ne mutlu...

Sende ALLAH`a emanet olasin,dualarini eksik etme insaallah.

slmlar ben bursadan alı. bende kostum kusu beslıyorum ama bu kaplamalar gercekten cok ıyı masallah. kanat ve kafa rengı bukadar olabılır herhalde saglıklı beslemeler :tamam:

Geri