Miskiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan servel12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

servel12

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
abdullah uzun
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• 6+56+5.webp
    6+56+5.webp
    3.1 KB · Görüntüleme: 2,781
  • 1321asdf.webp
    1321asdf.webp
    1.8 KB · Görüntüleme: 2,711
  • 154.webp
    154.webp
    3.6 KB · Görüntüleme: 2,741
Merhabalar Abdullah bey,miskiler maşallah ortalığı kasıp kavuruyor,taklacı ırklarda ilgi odağım her zaman miskiler ve çakmaklılar olmuştur.Allah bol ve sağlıklı yavrular ve uçurmalar nasip etsin.

miskiler harika da neden biz mardincilerin hepsinde mutlaka bir cift miskisi olurkı
:)

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER 2 NCİ RESİM GÜZELMİŞ.

leeyukeen' Alıntı:
miskiler harika da neden biz mardincilerin hepsinde mutlaka bir cift miskisi olurkı
:)

HASTALIK OLSA GEREK

Selamlar.
Paylaşım için teşekkürler. Maşallah kuşlar sağlıklı görünüyorlar.

hepinize teşekkür ederim

axi44' Alıntı:

Ya şuşlardada şu aillik varya bitiriyorlar beni maşallah çok güzel poz vermiş kostümüyle...

miskile çok güzelmiş bol yavrular dileğimle her mardin besleyen miski var diyorsun malatya da malatya taklacısı besleyenler kadar mardin besleyenlerde var ama aralarında miski besleyenler yok denecek kadar az.

hemşerim pütürgeye geldinmi ayrlarım sana bir çift miski

daha yollicam 30 yakın miskim var yollicam resimlerini

hemşerim ben miski besliyorum sana yavrulardan bir çift vercem söz

adaş güvercinler alıntıda olsa gerçekten güzeller...

axi44 kardeş bir ara çok heves etmiştim miskilerden almayı malatya da kaç tane kuşçu dükkanı varsa gezmiştim ama bulamamıştı bi kuşçu abizim istersen getirtebilirim demişti o işte olmadı zaten şu an olsada alacak durumum yok gönderirsen sevinirm

bunlarda ayrı besledim saatlik mardinler en az 2 saat uçarlar takladan kümese inemiyolar

arkadaş pütürgede amcam besliyor istanbulda ben yazın ordayım

yaşım 15 abi.

kuşlar benim 2 haftaya kadar teraslı ev vardı terasında besliyodum ordan taşındık. babamın sanayide atölyesi var oraya götürdüm şimdi orda babam bakıyo ben haftada anca 2 kez gidiyorum idmanlar felan olduğundan

Geri