miskilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasinaktas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

yasinaktas

Üye
Siteyi ziyaret et
2 çift miskim var fakat 1 çift yavru çıkaramadı, 19 gün yattı yumurtada, sonunda yumurtayı kırdığımda yumurta sanki yeni yumurta gibiydi neden olabilir acaba?
bunlarda yavru çıkaran miski çiftim ve yavruları,
sizce nasıllar?
grnt007jh1.jpg

grnt008hj9.jpg

grnt009ad7.jpg

grnt010ud0.jpg

grnt011rt5.jpg

kuslarınız çok güzeller
inşallah en kısa zamnda yavru alırsınız

yumurtaya duzgun basmamıslardır ondandır.

s.a yasin kardesim öncelikle hosgeldin masallah kuslarin güzel özellikle erkek benekli kümesin üstündeki cinsinin düzgünlerinden sana hayirlisiyla bol yavru almalar...
Soruna gelince benim fikrim erkek döllemiyordur veya tam olarak eslesemiyordur,,,
yada ilk yumurtasiysa disinin normaldir bir dahakine bak,
Benim sana bir sorum olacak nerde kaliyorsun,arkandaki camii gercekten müthis... kiymetini bil.
saglicakla kal

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
s.a yasin kardesim öncelikle hosgeldin masallah kuslarin güzel özellikle erkek benekli kümesin üstündeki cinsinin düzgünlerinden sana hayirlisiyla bol yavru almalar...
Soruna gelince benim fikrim erkek döllemiyordur veya tam olarak eslesemiyordur,,,
yada ilk yumurtasiysa disinin normaldir bir dahakine bak,
Benim sana bir sorum olacak nerde kaliyorsun,arkandaki camii gercekten müthis... kiymetini bil.
saglicakla kal

Aleyküm Selam Kemal abi,hoşbulduk.
Evet yavru çıkramayan dişinin ilk yumurtası geçen yılın yavrusuydu bu dişi.
bu arada abi cami,
Çanakkale Biga'nın H.H. Yaylası Köyü'nün camii dir.

birde bu yavrular 4 haftalık oldu su içemiyorlar, arada yem yiyorlar fakat hala anne babası besliyor ne zamana kadar böyle olacak?

çok güzel kuşlar allah bol yavru aldırsın.

feyzikaya' Alıntı:
çok güzel kuşlar allah bol yavru aldırsın.

daha güzelleri sizin olsun. sorularıma başka cvp vermek isteyen yok mu? (:

aynı durum benim bir ift kuşumda oldu dişi genç ti ilk yumurtası ve ikinci çift yumurtası boş çıktı sonraki ki çift yumurtası yavruları çıktı ...

Yasin kardeşim,aramıza hoşgeldin.Kaplamaların maşallahı var.Benimde başıma önceki yıllarda seninkine benzer bir durum gelmişti.Ancak daha sonraki zamnlarda anladım ki erkek kısır çıktı.Ya böyle bir durum vardır,yada tam olarak yumurtaları çevirememişlerdir.Umarım kısa zamanda bol nesiller elde edersin.

s.a yasin kardesim kuslarin yani yavrularin kafalarini sen kendin suluga sok alistir bak bakalim kendileri iciyormu eminim icecekler insallah takip ondan sonra,,, k.i.b

meraba resimlerden gördüğüm kadarıyla anne ve baba gümüş kafa ballı göğüs yavruların galiba biri sarı kafa bunlardoğrumu yanlışsa doğruları yazarmısınız?
yanlışsa kusura bakmayın.

Geri