miskim çok uçuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bende bir tane miski var dişi ve eşi yok tek başına saatlerce uçuyor tam incek bir fişekliyor tekrar uçuyor gidiyor başkalarının kuşlarıyla uçup geri geliyor bizim evden yaklaşık 1 km uzağa gidiyor ama ben çok korkuyorum bu durumdan güvercinin kaçma olasılığı varmı varsa yavru almaa çalışırım ondan (: :ne: :unlem:

Esi olmayan bir kus herzaman o riski tasir , bence bir an once es bul o kusuna.

Eşsiz bir kuşun kaybolma ihtimali vardır, özellikle dişi ise erkeğe oranla daha çabuk kaybolabilir, eşsiz dişiler biraz daha az sadık olur kümesine ..
Saatlerce uçuçuyor diyorsunuz, kuşunuz fazlaca uçurmadan dolayı uçum süresini uzatmış olabilir , yılgınlıktan boş boş dolaşabilir ayrıca eşsizlikte yılgınlık için bir faktördür ..
Kuşun inmek üzere sefere gelmesi ise iyibir huy, demekki sıradan dandik bir kuş değil, seferli bir kuş bu hayvan ..
Bu güvercini daha az uçurun belki haftada birkaç kez , ve imkan var ise eşleyin , ayrıca sabahtan uçurun günler kısa akşama kalmasın, sağa sola atmaya, basmaya alışmasın ... selamlarŞEREF

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bu aradada ben o miskiye çok güzel bir erkek miski aldım aynı renk tonlarından tüm özellikleri aynıydı ama nasip kısmet olmadı 2 defa kaçtı hemde 2 hafta tuttum kanadı bantlı ama kimde olduğunu öğrendim kuşun bu hafta sonu almaya gidicem inşallah verir vermese canı sağolsun bir kuş için kavga çıkarcak biri değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri